Oslo hundeshow 2014

Helgen begynte med uoffisielle klasser fredag 23. Hadde veldig lyst til og kvalifisere meg til søndagens åpen hopp finale, og nærme det var vi, så det var irriterende nærme. Begynte med uoff agility, der kom vi igjennom med bare 5 feilp på slalåm inngangen, og 8. Plass. Så var det åpen hopp, der kom vi igjennom med bare 5 feilp der også, fikk et riv bare. Men desverre var det 11 feilfrie og 11 plasser, så vi kom akkuratt ikke med, kom på 12 Plass 😦 Hadde et øsnke om og greie og komme til en finale, men nei da..

Lørdagen 24, begynte vi med agility3, det gikk fint helt til hun fikk to vegringer på slalåm inngangen, så fikk hun et riv, dertetter vegring og riv, så et parr vegringer til, så det ble disk. Ikke veldig fornøyd med dette løpet.

Hopp3, var etter det, der kom vi fint igjennom, med litt store svinger desverre, og med 5 feilp på slalåm inngangen igjen. Ble en 12 Plass.

Søndag 25  begynte igjen med agility3, der kom vi igjennom med bare 5 feilp, fikk nok en gang en vegring på slalåm inngangen som gjore at vi havnet på en 5. Plass. I hoppen fikk vi bare et riv, 5 feilp og 4. plass. Lag fikk vi igjen feil på slalåm inngangen med 5 feilp. Dissse slalåm innganen assa, er noe med feil med Sita der, helt siden hun var i klasse 1 har dette vært et problem, vi trener på det, og på trening går det fint, men med en gang det er i konkuranse sammenheng og hun er stresset, så feiler hun på inngangene, veldig kjedelig at det alltid er problemet. Hun grier ikke og beregne farten sin nok til og bremse opp, for og ta inngangen 😦

Her er filmer fra helgen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s