Uttakshelg på Brårud 23 og 24 mai 2016

I helgen som var, var det uttak på Brårud, både lørdag og søndag. Denne gangen hadde jeg klart og fått roet nervene mine litt. Det startet med agility3, hvor vi gikk et knall løp, og jeg hadde flyt hele veien, helt til jeg sklei på det fuktige gresset og nesten datt, i det jeg skulle løpe på for og rekke og ta mo tak og sende på neste hinder.

Men jeg sklei og ble liggende litt bak, som gjorde at jeg ikke rakk og plassere meg riktig, og Sita kom i hundre og fløy rett på hindret fra baksiden, og vi disket. Det var utrolig surt, så fullførte vi banen etter disken, er sikker på at det kunne vært et feilfritt løp, hvis ikke jeg hadde falt.

Så var det lag, der kom jeg egentlig feilfritt igjennom, men Sita fikk en litt stor sving, og kom under stigen, og ble disket for det, noe jeg syns var veldig teit av dommeren. Var ikke nær noen andre hinder, men men, de andre på laget disket også, så var ikke så viktig.

Neste løp var hopp3, der kom vi igjennom, med bare fem feilp, fikk en vegring på slalåmen, da Sita også sklei. Uflaks for begge to, så endte med de fem feilene og en 19.Plass.

Søndagen begynte med agility3, der kom vi feilfritt igjennom og fikk 5.Plass, kun 3 sekk bak vinneren, og fikk 70,2 poeng.

Så gikk vi hopp3, der var vi litt uheldige, for jeg hadde egentlig bestemt meg for og ta blind bytte på to hinder, men så sa folk forsjellige ting, så endte med og ta mottak, noe som gjorde at Sita smatt bak meg og over på feil side av hindret, og ble disk. Må begynnte og stole mer på meg selv, skulle tatt blindbytte.

Siste klassen var lag, der slo vi til med feilfritt løp og resten av laget også, og vi fikk en sur 4.Plass, med 11, 99 poeng. Akkurat ikke nap.

Det ble dessverre ingen landslagsplass på oss i år, da dette er første gang vi søkte og jeg hadde mye nerver første uttakshelg, og på uttakshelg nr to så sklei vi begge, litt uheldig men men.

Her er film fra løpene:

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s