NM kvall 2014

I begynnelsen av juni var det NM i år, i Drammen. Lørdag var det kvallifiserings løp, og søndag finale, for den som kom klarte og kvalifisere seg. Elise og jeg var ute i god tid, og fikk satt oss ned, og luftet hundene godt. Første løp ut var hopp3, og for og kunne kvalifisere seg individuelt måtte man komme igjennom begge de individuelle løpene, uten og diske.

Jeg var kjempe nervøs og stresset, hadde mer nærver nå en sist gang, og tenkte bare på at jeg var stresset. Banen passet ikke Sita særlig godt med teit vinkel inn i slalåmen, så sefølgelig, så måtte vi få to vegringer på slalåm inngangen, løp videre og det gikk løpene greit, helt til jeg ikke var så på henne og sendte henne litt fra meg, så løp hun fort forbi et hoppehinder, og fikk tredje vegringen, og dermed disk og ute av spillet 😦 skikkelig nedtur, ble så lei meg. Bare min feil, bare for det jeg var så nervøs og stresset. Vet jeg kunne unngått den siste vegringen, vis jeg bare hadde fulgt henne litt bedre opp, på hindret 😦

Neste løpet var agility3, der var det på en måte ikke så mye og gjøre der, da jeg viste at jeg alikevell var ute av konkuransen for kvalifisering. Der gikk vi flytende igjennom, med bare 5 feilp, på slalåm inngangnen. Ble en 17 plass der, med 5 feilp, ikke så mye og skryte av..

Siste klasse, var lag. Først ut var Ann Cathrin og Chilli, de disket desverre, men godt løp. Så gikk Stein og Tassen, de gikk feilfritt, også gikk vi, Sita gikk også feilfritt, så gikk Sissle med Milo til sist, og de kom nesten igjennom hele, men disket desverre på tredje siste hinder. Men fornøyd med lag løpet mitt, som var feilfritt værtfall, men surt med de individuelle løpet, jaja er ikke så  mye og få gjort med det nå..

Her er film fra NM 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s