Landslags Uttak 2017

For oppdatere litt om årets uttak stevner.

Vi startet med uttak på Brårud, der kom vi igjennom et feilfritt agility løp, hvor vi hanket inn 80 poeng. Også kom vi igjennom hopp med bare 5 feilp, men fikk ikke poeng på det løpet, siden vinneren hadde så bra tid.

Neste uttak stevnet var i Trondheim, der gikk vi 2 feilfrie hopp løp, og var en millimeter unna et feilfritt agility løp også. Vi fikk 5 SURE feilp på vippa, nesten feilfritt, og den vippe feilen var så minimal også. Hadde ikke vi fått den ene vippe feilen, så hadde vi vært kvalifisert direkte til nordisk nå, vi kom med på landslagstroppen, som andre reserve. Det er virkelig så bittert at den ENE VIPPE feilen er grunnen til at vi nå ikke er på vei til nordsik mesterskap.

Vi hadde 2 feilfrie hopp løp og 1 feilfritt agility løp, pluss et agility løp med bare 5 feilp (den vippe feilen). Og hun hoppet av vippe ca 30 cm fra bakken, syntes nesten ikke på filmen en gang. Kravene for og komme direkte med var 2 feilfrie agility løp og 1 feilfritt hopp løp, og vi hadde omvent-2 feilfrie hopp løp og 1 feilfritt agility løp. Burde vært like tellende uansett om man hadde flest hopp eller agility løp.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s