Stevnet 10 og 11 mai

Helgen 10 og 11 mai var vi på stevnet på Nordkisa.

Helgen startet med agility3, det var ganske vanskelig bane, med mye rekke frem og løpe, så jeg fikk ren refleks og tråkket over stigen, når jeg løp og disket på det. En idiotisk feil av meg. Og det værste var at jeg tenkte under breefingen at jeg ikke måtte gjøre den feilen. Men av ren refleks for og rekke og løpe frem, skjedde det bare at jeg passerte over stigen, og fikk disk.

Så var det lag løpet, der kom vi greit igjennom, bortsett fra at vi fikk 5 feilp på nedfeltet på mønen, noe som irriterte meg litt, når hun bare hoppet av feltet, litt kjipt når resten av løpet gikk greit.

Til sist var det hopp3, der gikk det fint helt til jeg ikke så en felle, ved lengden, som stod skrått ved, som hun tok når vi skulle i tunnelen. Hun fikk større sving en forventet og hoppet lengden på tvers etter hoppehindret, så ble en disk der også. En helt elendig dag for min del.

Så over til søndagen, det startet med ag3 da også. Der gikk det veldig bra helt til jeg glemte banen, da skjønte jeg ikke hvor jeg skulle, etter vippa, så da viste jeg henne på feil hindrer og disket, pga at jeg glemte hvor jeg skulle. Veldig teit av meg når jeg var så godt i gang og det gikk så fint. Men jeg kan skylde meg selv at jeg hadde vært på russefeiring dagen før, og var litt surrete med få timers søvn. Men russetiden er bare en gang i året, så må jo ofre litt.

Lag løpet var etter det, og der sjuv staret Sita, noe som gjorde at jeg tok henne tilbake på startsstreken, hun hadde et riv fra før så gjore ikke så mye at jeg tok starten på nytt. Også var jeg sist på laget, og de andre hadde disket, så da gjore det ikke så mye at jeg disket med og ta starten på nytt.

Til sist var det hopp3, der valgte jeg hlet feil løsning, jeg plasserte meg helt i forhold til hoppehindret, plasserte meg bak det, og rakk ikke frem, så hun hoppet hindret rett på, og hun skulle på baksiden. Jeg skulle bare sendt henne rundt, da hadde det gått helt fint, feil valg, for en dårlig helg. Men kan skylde meg selv for at jeg dro på russefeiring kvelden før, kan ikke få til så mye med kleinhet og få timers søvn, men som sagt måtte ofre noe.

Her er film fra stevnet.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s