Sandefjord stevnet 7 og 8 juni

Lørdag 7 juni startet vi med agility3, der kom vi fint igjennom, men desverre hadde vi feltfeil på nedfeltet på stigen, så det ble 5 feilp der, med 4. plass. Tunnel cup kom vi gjennom, helt til siste lille hoppehinder, hvor Sita klarer og løpe forbi på siden, etter og ha kommet igjennom alle tunnelen, og da løper forbi mål hindret og disker ved og hoppe det feilvei tilbake, så irriterende.

Lag løpet derimot gikk vi helt feilfritt, men desvrre kom ikke alle de andre på laget igjennom, så ble ikke noen palle plass, men fornøyd med løpet vårt 🙂 Hopp3 gikk vi også feilfritt, og kom på en 5.Plass, med noen få sekk bak vinneren. Vår tid var 30,61 og vinneren sin tid var 27,65. Skjønner ikke at noen kan være raskere en Sita på tid. Det må være svingene hennes, det kan ikke være noe annet, for hun er jo rask 😦

Søndagen gikk jeg agility3 først, der disket vi pga at jeg var litt sent ute med og plassere meg for og vise på riktig side av hindret, så hun tok hindret feilvei. Hopp3, gikk gikk vi feilfritt igjen, med igjen en 5.plass, litt surt og havne så langt ned på lista, når man er feilfri, skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig og bli tatt på tid, når jeg har en så rask hund :/ fire sekk bak vinneren, ble litt skufftet da..

Men alt i alt fornøyd med helgen. Kom igjennom 4 løp 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s