Agility Trening 16.01.11

På søndag trente jeg med Askerhundeklubb igjen, og hadde en super trening. Masse hyggelige folk, og Sita var veldig flink, det enestev i må trene mer på nå er startene, for hun sniker selv om jeg går bare 20 cm fra henne, så begynner hun og krype alerde da. Hun er så utrolig ivri på og få gå att det er så vidt hun greier og ligge ved start, før hun løfter opp bakparten, klar til og løpe.

Har funnet ut att det dummeste jeg kan gjøre er og gå tilbake og belønne med gobiter, for hun er egentlig ikke interisert i godbitene, hun vill bare gå frem. Virker som om hun bare syns de er forstyrrende, for de gangene jeg har gått tilbake for og gi godbiter når hun ligger fint på startstreken, da bare bjeffer hun frustrert, og skjønner ikke hvorfor hun ikke kan få gå.

Belønningen hennes er da og få gå, for det er det hun aller mest vill, det ser jeg på henne, hun sjelver nesten i kroppen, hun er så ivri på og gå. Og da tenker jeg att jeg sier «vent», til henne, samtidig, som jeg holder hånden forann henne konsekvent og bestemt. Ser på henne, hele tiden, IKKE snu ryggen til. Hvis hun pørver seg går jeg litt tilbake til henne, sier «vent», og går og ser på henne til hun ligger helt stille.

Når hun ligger stille nokk, og jeg sier «gå», så er belønningen hennes og få gå. Det er en måte jeg tror vill funke braWink.

Når det kommer til slalomen, så syns jeg det funker veldig bra og sende henne inn, da har hun ikke vegrett en eneste gang, så det er jeg fornøyd medLaughing.

Banen vi gikk på søndag var bra, litt trang, men det gikk, og vi gikk mange feilfrie runder. Sita fulgte meg bra, og hadde rask tempo. Så jeg er fornøyd med trningen. Det eneste var stakars pappa som måtte vente i 3 timer, fra halv 8, til halv 11. Men nå har jeg forhåpenligvis lappen snart, så da slipper han detSmile.

Nå er det ikke lenge igjen til stevnet senongen begynner, gru/gleder meg veldig, er veldig spent. Men gruer meg nesten litt mer en jeg gleder meg, for det er så lenge siden vi har konkurert, og vi skal gå lag for første gang. Men nå har jeg fått låv og låne en hall til å trene litt i, etter 9 på hverdager. Så da blir det og ta med hinderene mine ned ditt, og trene masse før stevnetSmile.

Her er videoen fra treningen på søndag:

 

 

Sita ,sammen med de to (adhd) hundene , Lindex, og Nikko =P

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s