Follo Agility 2011

I går var det Follo stevnet, jeg var på fest på fredagen, så det var litt tilig og stå opp kl 07.00. Vi kom oss av gårde, og var framme 15 min, før vi skulle gå banen. Første klasse ut var Agility 1 Stor, det var ca 60 stykker med, så det var mange, bare i den klassen. Jeg gikk banen, og den så grei nokk ut, selv om det var litt vanskelig og velge hvilken side jeg skulle gå på, på vippen, jeg valgte feil side, da Sita kom ut av det buede røret. Løpet gikk greit fram til vippen, hvor jeg snublet, og da ble Sita litt opptatt av meg, og hoppet av feltet, også tenkte jeg att jeg måtte ta feltet på nytt, og da disket vi. For jeg syns det er viktig att hun ikke slipper unna med og tulle på feltene på stevner, så da disket vi oss, for og få feltet riktig.

Ressen av løpet gikk sånn passe, jeg var litt oppgitt rett etter disken på vippen, som var en av de førte hindrene, så da klarte jeg ikke riktig og følge med og få alt riktig på ressen av banen. Så da ble det litt vegringer noen steder, på ressen av løpet. Jeg var ikke super fornøyd med Agility løpet, for det gikk ikke helt etter plan, skulle plasert meg litt bedre før vippen, men gjort er gjort.

Neste løp var min debutt i lag løp, for New Friends, rykkinn sitt stor lag. Det var ett lag med Border Collier, så på laget var det, først ut, Jørn med Tasha, så Karoline med Bliss, Hege med Ess, også Sita og meg til sist. Vi klarte ett kjempe bra løp der, men disket desverre på rør inngangen, etter slalomen, veldig veldig surt, når vi nesten gikk feilfritt. Hadde vell kansje fått 5 feil på nedgang på stigen, og en i slalomen,  så det og dikse der, var så utflaks og veldig surt, når vi nesten greide det. Bedre neste gang.

Det ble en dag med to løp, men disk på begge, Hopp løpet fikk vi desverre ikke gått. Pga att hopp 1 Stor var helt til sist, og forsinket, så det begynte ikke før i halv 6 tiden, og jeg skulle være på russebussmøtet kl 6, og det tok jo nesten 2 timer og kjøre, så da måtte vi dra. Pluss att pappa hadde vært veldig grei og tolmodig å vært der fra 10 til 4, så da dro vi, så vi rakk møtet, tenkte jo ikke att det skulle vare så lenge.

Var veldig surt, og ikke få gått hopp løpet, for der hadde vi helt sikkert greid ett feilfritt løp, etter og ha disket de andre gangene, men snart nytt stevnet, nye muligheter.

Hadde det gøy, også tok pappa masse fine bilder, også takk til Ann Christin som filmet så fint 😉

Her er video fra mine to løp.

Her er video av New Friends laget

Litt bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s