Året 2010.2011, Godt Nytt År!

Ja nå er det 2011, nytt år, nye muligheter!!!! 🙂

Januar: For håpe dette året blir bedre en i fjor. Året 2010 startet veldig trist, med att jeg mistet min aller bestevenn i slutten av januar, min kjere Tuva<33 Savner henne enda, blir bare trist av og tenke på den fine hunden, var så vanvittig glad i henne. Men må se fremover nå.

Februar: i fjor var grei nokk, Sita ble 1 år, og hun skadet benet sitt, da pappa måkte og hun slo seg på spaden, da hadde hun fri fra trening i 2 uker som var ganske kjedelig :/Også ble bestemoren min syk på bursdagen sin og kom på sykehus, det var ikke noe gøy, hun lå der i 5 dager, også ble hun endelig frisk igjen.

Mars: var en fin, men skummel mnd. Sita deltokk på sitt første agility stevnet, som var på Kløfta, og ikke minst min bestevenninne Benedicte med sin fine border collie Mira var også med og debuterte som det heter i hopp klassen. Det gikk veldig bra, vi fikk 2 plass på vår debutering. Og Benedicte og Mira fikk 5 plass. Det var utrolig gøy, og fornøyd med dagen. Men den dagen jeg kom hjem fra dette stevnet så kom jeg hjem til syke besteforeldre, og bestefaren min ble innlakt på sykehus, og hadde besvimt i en alder av over 80 år, så da ble vi så redde, det var ikke noe gøy. Husker det som var forferdelig stressende den tiden.

April: Så gikk vi over til april, lysere tider. Sita var på stevnet i drammen, hvor vi hadde to fine løp. Benedicte og jeg trente masse agility ute i det været som ble mildere og mildere. Var også på påskeskirenn hos hytte naboene, hvor Sita var i sin ( spøkelses alder) som det kalles, hvor hun var redd for alt fra drakter til folk. Da hadde vi en flott tur på påskeferie hvor jeg hadde med meg både bror og Benedicte, og vi hadde det så hyggelig. Dro på afterski med min bror Peik, hvor vi hadde det kjempe gøy med mange av alle de kjekke vennene hans, med nikkers på 🙂 Det var virkelig liv. Denne sangen minner meg så om den kvelden, som de spilte med gitar, når vi satt der i den hyggelig hytten.

Her er også en video fra april, vårt andre agility stevnet, her syns jeg Sita og jeg gjore dårlig løp, men det er sikker forde vi har blitt så gode nå, att jeg syns det er dårlig nå:

Mai: Hadde vi flyttet ut, deilig og komme ut og trene. Fin tid med vår og snart sommer, vi deltokk i moss. Hvor det regnet og jeg var der i mange timer. Det var også agility cup, som gikk sånn passe bra. Hadde også en fin tid med russen, på russekåringer og sånt, for vår følse med en gang jeg hører denne sangen fra årets kåring:

Juni : Så over til Juni, hvor det ble mere stevner på Sita, enda Sita bare var litt over 1 år gammel. Vii deltokk i drammen, og på oslohundeshow. I drammen gjore vi ett knall løp, som kunne fått opprykk på, hvis det ikke hadde vært for 5 feil, var så nær. Har hatt opptil flere løp med bare 5 feil, så har vært så nær opprykk. Men fine løp da 😉

Juli: en månde med bare sommer og skjø, ikke noen agility trening, eller stevner. Bare ferie på hytten vår på hvaler 😀 Sita stor kose seg da, med båt turer, og bading ved sjøen.

August: var det stevner igjen. Da var Sita med på sin første ( skjønnhetskonkuranse), det vill si utstilling, som jeg syns er noe tull. Vi var med og stilte, jeg som er vant med og stille spaniels, handlett Sita med og dra hodet hennes litt for høyt opp, dermed så var det ikke bra nokk for dommerene som bare ga meg en runde og sendte meg ut med gul, og lot disse såkalte ( showborderne) vinne, som er avlett opp etter utsenet. De var helt annerledes bygd, kraftige og bamsette, dommerene sa de aldri hadde sett denne så kalte ( workingborder) som Sita var, derfor fikk hun siste plass. Noe jeg syns er så utrolig tåplig, man skal gå etter egenskapene i en hund, og ikke bare utsenet. Men nokk om det, det var ikke så gøy. Vi deltokk på agility stevnet i fredrikstad, hvor Sita gikk knall bra agility løp, og vi fikk vårt første opprykk i agility, helt feilfrtitt og bra løp. Hadde også hyggelig treningsbesøk. Hvor jeg trente opp en av mine bekjente med boston terrier, som ble startklar i september 😀   Her er video fra sommerens beste løp, med opprykk.

September: var det stevnet i maridalen, hadde bra løp der også. En venninde av oss mistet også verdens kuleste hund, en mops jeg var utrolig glad i døde i september. Det var så trist, den hunden var virkelig spesijell, kommer alltid til og huske denne spesijelle lille hunden Olivia<33 Rip. Asim stevnet var, og der gikk vi to bra løp.

Oktober: Da flyttet vi inn i en kjempe fin kunstgress hall, noe jeg har drømt om lenge, med varme og kiosk.  En av mine venner debuterte på ett uoffisielt stevnet, på kløfta. Utrolig gøy att de ble med, til og være så ferske. Den lille søte Boston Terrieren. Sita og jeg vant klasse 1 i cupen, med pokal utrolig gøy. Hadde også en fin høst trening med Benedicte og Mira.

November: Benedicte og jeg var med og trente med Askerhk for første gang, utrolig gøy, Mira leverte bra, gikk felt hinder for første gang og hviste bra potensiale, en fin trening med masse hyggelige folk, Benedicte trivdes der godt. Dogs4all var i november, hvor min venninde Susann debuterte i uoffisielt stevnet, med sin prikkehund. Sita var også med og gikk bra løp.Vi så på NM i agility og koste oss, pappa og jeg.

Desembe: jul og juletentamner som var utrolig stressende, men når det var ferig var det en fredfull og god juleferie. Sita gikk på årets siste trening før 2011, i ridehuset med askerhk, og leverte kjempe bra, det var gøy. Så var det hyggelig juleaften med familien, med masse fien gaver. Der etter dro vi og besøkte fammilien til samboeren til broren min for første gang, og det var kjempe hyggelig. Etter det var det juleferie på hytta, hvor jeg sov og slappet av masse. Nå ser jeg frem til ett fint og nytt år, med masse nye muligheter.

Så over til selveste nyttårsaften.

På nyttårsaften hadde mamma og pappa fest her hjemme, så jeg spiste god middag her, før jeg dro ut med venner. Sita hadde ikke brydd seg om rakettene, så da var jeg glad. Tokk masse fine bilder av rakettene, her er bildene fra årets nyttår, Godt nyttår. Nå gleder jeg meg til ett år med masse nye stevner, hvor jeg for lappen så fort som mulig, og kan dra rundt og konkurere mange steder 😀

Godt Nytt År!!

Ett bilde tatt fra hytten vår

Sita slapper

Fine Sita<33

Ett bilde tatt fra nyttårsaften

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Året 2010.2011, Godt Nytt År!

 1. Jennie&knut

  Gott nytt år på er! Hoppas ni får ett händelseerikt år!
  kram på er

 2. siv

  Tack för det fina julkortet
  Vad skönt att inte Sita bryr sig om att det smäller, vad jag vet så är det ingen som bryr sig så det är bra.
  Det kommer att bli spännande att följa er, det kommer att gå jättebra för dig och Sita.
  Krama Sita från oss
  Siv, Mazy och Lukas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s