Nes stevnet 01/02.08.15

Litt sen oppdatering. På Nes stevnet begynte vi med lag, der gikk vi feilfritt og fikk 4.Plass med laget, sykt irr, akkurat ikke napp!

Agility, ble det disk, da hun sjuv startet, og jeg fikk ikke plassert meg riktig, så hun føyk rett frem og inn i slalåmen, brukte resten av løpet på og ta et felt bare.

Hopp3, gikk det veldig bra, ble et parr riv, og på tredd nest siste hinder, hvor jeg er for sen, og hun hopper rett på hindret.

Søndagen begynte vi også med lag, der gikk det også bra, kom igjennom med 5 feilp, fikk en vegring, pga et hinder som stod veldig rart til, men veldig fornøyd! Ble 3.Plass med laget! Dessverre et fjerde dels sekk fra napp!

Så var det agility3 løpet, der hadde jeg valgt en løsning om og ta henne rundt nærmeste hinderstøtte, men hun fikk så stor fart at hun kom alt for langt en det jeg hadde sett for meg, så hun fikk bue langt ut og tok tre i stedet.

Hopp3, gikk vi feilfritt, men jeg klarte og glemme banen, så jeg stoppet opp noen sekk, så vi tapte en masse tid, men fikk en 8. Plass. Åpen hopp gikk vi også feilfritt og fikk 2.Plass, bare et sekk fra vinneren, men jeg hadde en liten sving en det hun hadde. Små marginer! 😀

Også vant Elise med Lulu hopp1, kjempe stolt av dem!

Her er film!

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s