Lillehammer stevnet 08/09.08.15

Denne helgen, dro Elise og jeg opp på Lilliehammer stevnet. Elise tok tog opp på fredagen og sov over til lørdag, mens jeg stod opp og kjørte opp, heldigvis begynte ikke min klasse før halv 11, så jeg slapp og stå opp så tidlig. Første klasse var agility3, det hadde regnet så det var litt vått i gresset, så jeg skled ved stigen, men klarte og rette meg opp igjen. Fikk dessverre et riv på første hinder, og tapte litt tid, da jeg datt, men kom igjennom med 5 feilp. Ble en 7.Plass.

Neste løp var hopp3, der gikk det veldig fint, helt til jeg datt ut og glemte litt hvor jeg skulle, med og løpe for langt, noe jeg plutselig hadde fått for meg at jeg skulle ta forranbytte, når jeg bare skulle rett linje rett frem. Ble sur på meg selv da, at jeg kunne glemme det, vet vi hadde gjort det bra om jeg ikke hadde glemt banen, sykt irr. Da løp Sita igjennom tunnelen feilvei, min feil.

Så var det åpen agility, der gikk det fint, og hun tok fine felt, men helt til sist, kom hun for fort ut av tunnelen, og så ikke hoppehindret, løp forbi og tok det feilvei, litt slurv der.

Søndagen begynte med hopp3, der var jeg så utrolig nervøs, at jeg igjen glemte banen, det var skikkelig ekkelt, og Sita tok feil tunnel, kun min feil, ble for nervøs. Agility3, kom vi igjennom med en feltfeil på stigen, et riv og slalåm vegring, tilsammen 15 feilp, og en 13.Plass.

Åpen agility, ble det disk, da vi trente mye felt. En glad nyhet var at Elise og Lulu gjorde rent bord, og vant hopp1, og fikk siste napp til kl 2!!! 😀 så stolt av de!!

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s