Fredrikstad Stevnet 22 og 23.08.15

I helgen var det stevnet i Fredrikstad, Elise var med og gikk på lørdagen. De debuterte i kl 2 hopp, og gikk til en 6.Plass med bare 5 feilp, så stolt av dem! Og de gikk et knall agility1 løp etterpå, dessverre disk, men et pent løp, med flotte løpende felt og fine svinger og ikke minst masse fart!

Med Sita og meg gikk det ikke så bra på lørdag, vi hadde ikke dagen. Vi startet med hopp3, der var det hopp også baksiden på hopp nummer to, også lå det tunnel inngang rett der hun kom i mot, jeg tenkte ikke på det og stod plassert bak hindret med bare en hånd frem, bøyde meg alt for mye, og hun tok rett i tunnelen, og ble disk, resten av løpet gikk bra, men hjalp lite når vi allerede hadde disket på det. Neste løp var agility3, der gikk det veldig greit hele veien, fikk et riv, men så var jeg for sen med og rope på henne, så hun suste rett frem på lengden, da vi skulle på tunnelen, ble disk.

Til sist var det lag løpet, der ville jeg komme igjennom, men igjen ble det feil. Gikk bra hele veien, men når vi skulle ned mot lengden og jeg løp ned, så suste hun plutselig bak ryggen min over et hinder som stod mot venstre, jeg pekte jo rett frem mot lengden, så skjønner ikke hvorfor hun tok det hindret. For en dårlig dag det var, ble så lei.

Søndagen der i mot ble mye, mye bedre, så bra som det kunne bli. Vi startet med lag, og vi kom igjennom lag løpet, med bare 5 feilp, fikk en vegring på slalåmen, og det var ingen lag som kom igjennom banen, men glad vi greide det, var ikke lett bane. Neste løp var agility3, der gikk vi feilfritt og vant klassen med cert 😀 kunne ikke blitt bedre! Ble så glad 😀 Beste tid hadde vi også, og vi bare suste igjennom løpet, det var kjempe gøy!

Hopp klassen kom vi gjennom helt til fjerde siste hinder, da løp hun forbi et hinder og tok tunnelen, jeg var litt for rask, men fornøyd med løpet! Her er film fra løpene!

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s