Agility Stevnet i Maridalen 04.09.10

På lørdag var vi på agility stevnet i Maridalen, i Oslo. Jeg og Benedicte skulle konkurere, og Benedicte med Mira var meldt på i åpen hopp og hopp1, men hun ble desverre syk, så da for det bli en annen gang. Men jeg startet i tre klasser, ag1, hopp1, og åpen. Den første klassen var hopp1, der gikk vi ett super bra løp, med bare 5 feil i slalomen, men vi tapte veldig mye tid, når vi først var en av de som kunne fått bedre tid, forde jeg ble hengede bak, også løp hun lankt forbi slalomen og da tapte vi sikkert 6 sekkunder der, hvis vi hadde gått rett inn i slalomen hadde vi sikkert ligget høyere på listen. Vi endte da på 10 plass, pga den ene slalom feilen hvor hun løp forbi og tapte litt tid på og gå tilbake i gjen, men ett fint løp sysn jeg 🙂

Etter den klassen var det Agility 1, de var en fin bane, men jeg var så stresset att jeg glemte att dommeren ikke var klar med tiden, så vi disket forde dommeren ikke hadde fått blåst i fløyten. Men hvis jeg skal se på løpet uten om disk, så ville jeg vell fått 15 feilpoeng. For hun fikk først 5 feil, siden hun kom litt fort på med inn i luke to på slalomen, også kom jeg litt brått på ett hoppehinder, så jeg vhet ikke, hadde kansje blitt en vegring. Også skle hun ned fra stigen, siden vi kom så brå rask sving rett på, så hun mistet balansen og datt av, men tokk henne rett over igjen, og det gikk greit. Men de ble jo disk da.

Også hoppløpet var ikke noe og si så mye om, der var de ikke så mye bra, var litt lange avstander. Begynte med og diske da jeg ikke fikk henne rundt hindret, og hun hoppet tilbake over hindret igjen, var ikke tydelig nokk i føreingen, litt for rask. Også ble det 3 vegringer i slalomen etterpå. Også løp hun forbi tunnelen hun skulle inn i, og løp inn i den fra feilside og ut igjen, så det ble ett tullete løp, så den videoen legger jeg ikke ut, det løpet var ikke så bra. Men jeg er i værtfall fornøyd med det første løpet denne helgen, merker att mye er bra nå :)Takk til Beate og Gro som filmet 😉 Bilder av de andre rykkinn folkene kommer sikkert på face snart, det har vært noe feil med nedlastingen på face, så har ikke fått gjort det enda, men det kommer så fort det vireker.

Legger ut video fra de beste løpene, ett fra denne helgen og det fra forje, de er de jeg er mest fornøyd med 🙂

Rev siste hinder =P

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s