Agility Stevnet i Fredrikstad 28 og 29 august

I helgen var jeg på Agility stevnet med Sita i Fredrikstad. Pappa var på Hytten, så da fikk jeg konkurert begge dager, for han var og fikset båten ovs, så da fikk jeg to hele stevne dager 😀 og det var kjempe deilig, og slippe og stresse hjem, for alltid er det jo sånn att jeg bare for gått en dag og pappa venter på att jeg skal bli ferdig, men denne gangen, så kunne jeg faktsik kose meg litt og slappe av og få sett på alle de andre deltakerene og tatt bilder, og alt i god tid, så det var fint. Jeg startet to klasser på lørdag, og to klasser på søndag.

På lørdagen kjørte pappa meg ditt da jeg begynte kl 10, også fikk jeg godt banen, første løp var Agility 1 stor, og der gikk det greit helt til slalomen hvor vi fikk 3 vegringer først, også ble jeg litt lite nøye etter det, og disket på stigen da jeg forventet litt mye av henne og løp fra henne når hun skulle på stigen. Der når hun kom ut av tunnelen, så løp hun etter meg og forbi stigen, og gikk på, på feil side, og da ble det disk, men det var litt min feil.

I pausen så tokk jeg litt bilder ovs.

Og neste kalsse var hopp 1 stor, der gikk det fint, fikk 3 vegringer, vill si 15 feilpoeng, men det holdt til en 6 plass 😀 med rask tid: 31,87 😀 Løpet i seg selv var ganske bra, men ble litt vegringer da jeg var litt usikker på banen.

Så var det søndagen, der det gikk helt supert! 😀

Første klasse jeg gikk var også kl 10, og det var Hopp1 stor. Banen så grei ut og jeg husket den bra, hvordan jeg skulle føre den og sånn. Og der gikk det helt supert, gikk nesten feilfritt, greide bare og dra på oss 5 feil, rett etter slalomen, da det var brå sving rett inn i tunnelen, også plaserte jeg meg litt dårlig så jeg sperret litt for henne, så det ble en stopp, men bortsett fra det gikk vi helt feilfritt på bra tid, og vi ente på en 3 plass 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , med baRE 5 feilpoeng, og supert løp, tiden vi brukte var: 30,02, og det jeg hvet er att vi kunne godt enda raskere på slutten, for hadde jeg sendt fremadsenning hadde tiden blitt enda bedre, men det skal vi trene mere på 😉

Neste klasse var Agility 1 stor, som er det beste løpet jeg har hatt med Sita, hun gikk helt perfekt, og vi gikk helt feilfritt, og fikk ett opprykk til kl 2, og 2 plass 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , det var så gøyy. Eneste som kom forann meg var Merthe, som fikk ett toendels sekkund rasekere. Min tid var: 31,85, og hennes var: 31,45, så det var ikke store tid forsjell, hun var en av de med raskest tid 😀 Er super fornøyd med denne helgen!

Bilder av andre kommer på face ettervert 😉

Bilder og Video ble tatt også, Gro tokk bilder, og Aileen filmet, de ble kjempe bra, Tusen takk 😀 😀 :D!!

Her er bilder og video fra helgen:

Fine, fine Sita 😀

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Agility Stevnet i Fredrikstad 28 og 29 august

 1. Gro

  Gratulerer med flotte løp i helgen!

 2. Jennie&knut

  Guud vad duktiga ni är!! De ser så härligt ut när ni springer, å vilka fina bilder på söta sita!
  ha det gott/kram från oss

 3. siv

  -ett stort grattis till dom fina placeringarna.
  Ni är jätte-duktiga, det ser väldigt fint ut
  Min mail-adress stämmer inte längre jag skickar den nya när den är inlagd

  Siv, Mazy och Lukas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s