Norwegian Open 18 og 19.10.14

Denne helgen var det Norwegian Open i Kongsvingerhallen. Elise, Vilde og jeg tok turen. Vi overnattet på hytten til Vilde, som lå bare 20 min fra hallen. Vi dro opp på fredagen, og lagde god mat og så en film, før vi la oss litt tidlig. Så stod vi opp spiste frokost og kjørte bort til hallen og fant oss en plass midt i mellom ringene. Elise gikk alle klassene hun også, og Lulu gikk super bra hele helgen, og fikk en 9 plass av 40 stykk på søndagen. Veldig bra jobbet, flinke var de. Vårt første løp på lørdagen var agility3. Det løpet gikk veldig fint, men hadde litt store svinger, og kom oss igjennom helt til mønen, hvor jeg glemte og plassere meg på riktig side, så hun fikk en vegring på mønen. Veldig surt, når det kunne vært feilfritt, men det var min feil, siden jeg glemte og plassere meg riktig. Ble 5 feilp, og 30 Plass.

Neste løp var åpen ag, der disket vi, da Sita kom i blind sonen min, og krysset bak meg, og inn i tunnelen. Der brukte vi resten av løpet til og trene bra felter. Neste løpet var åpen hopp, der gikk vi feilfritt, veldig fornøyd med det løpet 🙂

Siste løpet for dagen var hopp3, der startet det med en disk, det lå en tunnel i hestesko, som hun søkte rett inn i. Fornøyd med resten av løpet.

Vilde og Puma gikk også veldig bra løp, så vi dro hjem greit fornøyd med dagen. Lagde god mat og så film til vi la oss.

Neste dag var det bare agility3 og hopp3 for oss, vi startet med ag3. Der gikk vi et knall løp, helt feilfritt, med 3.Plass, og nesten cert, var under et sekkund fra certet, veldig surt det, men veldig morro og være norsk på pallen. Vi slo en verdensmester og over 100 stykk i klassen. Veldig gøy 🙂 Neste klasse var hopp3, der glemte jeg banen, så vi disket. Men alt i alt veldig fornøyd med helgen.

Her er film fra helgen.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s