Dogs 4all Agility på Lillestrøm

I helgen har vi vert på Dogs 4 all på Lillestrøm, vi har vert tilskuer og ikke deltager, pga att Tuva er vært syk og Sita er under ett år enda. Men det var stort og det var gøy og se på og ta bilder. Ble litt skuffet da de ikke hadde tribune der, det hadde vi regnet med, i vertfall når det var så stort arransjemang, så vi måtte fint dra og kjøpe en stol. Men det var mange fine hunder også god mat, så, ute så jeg verdens vakreste hunderase som jeg alltid har elsket som alltid er min favoritt og fremdeles er det og det er rasen: Dalmatiner, så en dalmatiner valp, med store fine sorte prikker akuratt som jeg liker der, det er bare synd de ikke duger i agility ringen. Skal kjøpe meg det når jeg flytter en gang.

Sita var med og hun syns det var gøy og se på Agility, og møte mange forselige type hunder, hun la seg på ryggen får den søte lille dalmis valpen, også møtte vi Ell Ninjo som er venninnen min sin Dalmatiner som hun lekte med der i bond. Bessie var hjemme.

Det eneste der jeg ikke fikk med meg var utstillingene, er litt ferdig med det, kan være jeg melder på Sita får morroskyld på en utstilling, men nå er det først og fremst Agility. Det var fin Agility bane på lillestrøm, synd det ikke var så lyst og fint som i vikingskipet, var litt lavere og mørkere tak i lillestrøm, men det var deilig att det va så kort og kjøre. Tokk masse fine bilder som kommer her: PS: bildene ligger nedover med store mellom rom, pga noe med bloggen, hvet ikke hvor for?

Nm Banen

Sita på Dogs4all

En rask border collie i NM!

liten rask Sheelti på NM

NM

NM

NM

NM

liten

NM stor

NM

NM stor

NM stor!

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s