Uttaks helg i Arendal 23-24 april 2016

23 og 24 april var det første uttaksstevnet for oss, dette er første gang jeg har søkt på LL, så var utrolig nærvøs, tror jeg aldri har vært så nervøs på et stevnet før som da. Vi bodde på et kjempe fint hotell i Arendal sentrum. Lørdagen startet med hopp3, jeg var super spent og super nervøs før dette førte løpet.

Kom igjennom dette løpet med 10 feilp. Vi fikk en vegring på slalåmen, for det jeg var for stresset og klarte og snakke til Sita så hun snudde seg, i det hun var på vei inn i riktig slalåm inngang.

Så fikk vi en vegring på et hopp, da jeg ble liggende litt bak, og ikke fikk styrt henne riktig.

Neste løp var agility3, der var vi uheldige og fikk først en liten vegring på tunnelen, var litt for rask, så trynet hun på et hinder som stod helt skrått. Hun dro med seg hele hindret og landet på ryggen, heldigvis gikk det bra med henne. Vi fikk 10 feilp her også, vi endte på en 14.Plass i hopp3, og en 22.Plass i agility3, dessverre ingen poeng, da tiden på vegring trakk vekk poengene vi hadde fått.

13103463_10209141198546004_8842447455907595329_n

Søndagen startet med hopp3, der gikk jeg et veldig bra løp, hvor jeg hadde flyt hele veien, helt til jeg glemte banen. Fikk helt gjernteppe og så ikke rundt meg hvor jeg skulle. Ble for mye på en gang. Løp rett frem og disket, skulle til høyre. Utrolig surt, var så stresset. Siste løpet var agility3, det løpet gikk også bra helt til slutten hvor vi fikk et par vegringer, så ble 10 feilp der også, og ikke noe poeng, pga tiden på de to vegringene, ble en 20.Plass. Ikke den beste helgen resultat messig jeg hadde håpet på siden det var uttak, nervene tok overhånd.

Vi gikk et lag løp der også, der kom vi oss igjennom helt til nest siste hinder.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s