Tønsberg stevnet 10.04.16

Denne søndagen var det stevnet i Tønsberg, vi gikk individuelt og lag. Startet med hopp3, det gikk helt midt på tre, Sita gikk ut av slalåmen, da jeg stolte på henne og stakk litt fra henne, men det kan jeg ikke gjøre, enda. Så fikk vi et par riv også, ble 15 feilp, og 19.Plass.

Så var det agility3, dette er et løp jeg helst vill glemme, Sita var helt umulig. Jeg stakk fra henne litt, for og ligge forran, og da løper hun bare rett frem uten og følge meg, og tar mål hindret, noe som jeg aldri hadde forventet at skulle skje. Da ble jeg litt oppgitt, gikk tilbake for og rette opp, sånn at hun skulle følge meg, og da ropte jeg til og med. Men hun hadde låst seg helt på det hindret, prøvde to ganger til, før vi ble blåst ut av dommeren, og hun hørte ikke tredje gang heller, da bare gikk vi rett ut av banen, etter tredje gang, når hun skal koke så fært og låse seg sånn, så gidder ikke jeg, da var det bare rett ut.

Siste løp var lag, der kom vi igjennom med bare et riv, 5 feilp, og laget fikk 2.Plass, så det var jo deilig værtfall 🙂 Dessverre ingen nm napp på chilli, men en fin palleplass.

Her er film fra løpene: tok ikke med ag3, det var så nedtur av et løp og se på

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Tønsberg stevnet 10.04.16

  1. Hei, Jeg er veterinær og driver http://www.dyrlegehjelpen.no. I juni skal vi publisere en artikkel om vannhale på hund. Jeg fant et illustrerende bilde av Sita på siden din fra juni 2010 hvor hun fikk dette. Jeg lurte på om jeg kunne få lov å bruke disse to bildene i artikkelen? Hilsen Camilla fra dyrlegehjelpen:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s