Moelv stevnet 06-07.02.16

I helgen som var, var det Moelv stevnet. Lørdag gikk vi lag, og individuelle løp, pluss åpen hopp. Elise, Vilde og jeg leide hytte like ved stevnet. Vi kom opp på fredag kveld, og hadde oppmøte kl 08 på morningen.

Jeg hadde ikke oppmøte før kl halv tre, så ble mye sitting og venting fra åtte. Elise og Vilde begynte tidlig, siden de går klasse en og to. Vi startet med lag løp i halv tre tiden, jeg var litt stresset, og klarte og glemme og ta med en tunnel i løpet, så ble en sur disk. Banen gikk nesten likt to runder, men så glemte jeg at vi skulle ta tunnelen, så tok utenom den. Men de andre hadde også mye feil og disk, så hadde ikke blitt noe NM napp uansett.

Neste løp ut var hopp3, det løpet gikk utrolig bra egentlig, fikk bare et riv, hadde fine svinger og bra flyt i løpet. Hadde nest beste tid, 35,72, så om vi ikke hadde hatt riv, kunne vi rykket opp på palleplass med en gang. Så var ikke mye om og gjøre. Ble 10.Plass, var en del feilfrie.

Neste løp var agility3, der var det skikkelig løpebane, og på hinder fire, så landet hun nesten inni tunnelen, med nesa inn, så ble disk, skulle ropt på henne før. Men uansett var det ikke typisk meg bane. Det var løpe rett strekke, hvor man skulle på bakside på det hindret lengst borte. Hater baner, hvor man må løpe rett strekke og rekke og sende bakside. Jeg må alltid ligge forran, hvis jeg blir liggende på etterskudd, så går det rett vest.

Siste løpet var åpen hopp, det gikk veldig greit, helt til nest siste hindrene, som stod litt på skrå, så jeg så ikke hindret i farta, og glemte hvor jeg skulle, så ble bare rett frem på slutten, med disk.

Elise gikk mange bra løp, Vilde også, og Minigrisen gikk som en kule, super fart.

Så dro vi tilbake på hytta, og koset oss med mat og pils, film også la vi oss.

Søndagen startet jeg tidlig, begynte med hopp3, og det er det sureste løpet jeg har gått på lenge, breefingen var kort, og alt for mange på en breefing. Var 50 stykk på en breefing, så man så ingen ting, og kræsjet i hvernadre, så ble stress, og jeg løp breefingen igjennom de siste minuttene av breefingen, og det jeg ikke hadde greid og få med meg da, var at etter slalåmen og hoppet, så skulle vi på et hinder rett etter tunnelen, men det hadde ikke jeg fått med meg, så hadde breefet et hinder for lite, så når jeg gikk, så gikk jeg jo ikke riktig bane. Glemte et hinder, og det var veldig synd, for løpet var det så fin flyt i, og tror vi kunne gått feilfritt.

Neste og siste løp var ag3, det gikk mye bedre, der kom vi igjennom helt til tredje siste hinder, før lengden krysset jeg bak, noe jeg ikke skulle gjort, for da kom Sita ut mot feilside, men klarte og få henne på riktig side igjen, men da hadde vi allerede fått en vegring dessverre. Skulle bare holdt meg på samme side, og krysset bak på nest siste hinder, så det var surrete av meg. Løpet i seg selv, var med 5 feilp, og 10.plass.

Elise gikk et kanon løp, feilfritt, og fikk 5.Plass, veldig gøy.

Sita hadde også bursdag på søndag 7 februar, og ble 7 år gammel. Tiden flyr.

Her er film fra helgens løp:

Sita 7 år på søndag.

 

cropped-hjemmeside.jpg

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s