Stevne helg i Maridalen og Drøbak 12/13.09.15

I helgen var det stevnet i Maridalen og Drøbak.

Maridalen var lørdagen, da var Elise og Lulu også med 🙂 Første klasse var agility3, Sita trynet i første hoppehindret, og deretter kom hun feil på stigen stakkars, litt uheldig der, men nydelige felt, og fornøyd med løpet, fikk to riv og en slalåm feil. Tilsammen 15 feilp, og en 14.Plass.

I hopp3, gikk det ikke så bra, jeg fulgte henne ikke helt opp ved hindret, så hun hoppet over armen min, pga at jeg stod helt feil plassert, helt klart min feil, skjønner ikke hva jeg gjorde der. Åpen hopp, var det Sita som tullet, hun trakk plutselig ned mot et hinder, da jeg løp motsatt vei. Så ble disk i begge hopp klassene.

Men på Lag gjorde vi rent bord, Sita gikk et feilfritt lag løp, med flotte felt, og de andre på laget kom også igjennom, så vi vant og Sita fikk siste NM nappet sitt på lag. På laget var det Stein, Linn og meg.

Drøbak var søndagen, det begynte med hopp3, der kom vi igjennom med bare et riv, men det holdt ikke mer en til en 11.Plass, mange feilfrie i klassen. I agility3 kom vi igjennom med 10 feilp, kom så raskt inn i slalåmen at hun ikke greide og bremse seg selv opp, så fikk en vegring der, pluss et riv på nest siste hinder, pga at jeg plasserte meg litt klønete til, men ble en 9.Plass der med liten preimie, då som kom igjennom ag løpet.

Til slutt på dagen var det lag, og på laget var det, Stein, Linn, Bente, og meg. Vi var først ut, og vi greide oss bra i banen, helt til slutten, hvor det er to hopp, så skulle hun inn i buet tunnel som lå mot venstre, og slalåmen lå rett frem. Jeg ble liggende litt på etterskudd, og hun kom i så stor fart, at hun trakk rett inn i slalåmen, jeg ble så satt ut, så utrolig surt, de andre kom igjennom og fikk en 4.Plass, men hadde ikke Sita tatt den slalåmen, så hadde vi fått napp til de andre på laget også, så var veldig bittert at vi ikke greide det. Vill så gjerne hjelpe de andre med og få NM napp også.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s