Oslo hundeshow 29/30/31.05.15

Fredagen startet med uoff klasser. Gikk åpen agility først, der kom vi igjennom med en vegring og et riv, rakk ikke helt frem så fikk en vegring, ble 14.Plass.

Men i hopp3, gikk vi feilfritt, med beste tid, og fikk 1.Plass, med kvall til Oslo hundeshow finale på søndagen!

Så over til lørdagen, startet med agility 3, fikk et riv på første hinder, så en vegring i banen, ble 10 feilp og 10. Plass. Hopp3, var Sita helt rar, hun bare så bort fra meg og tok et hinder på siden, når jeg viste inn i tunnelen :/ så vet ikke hva som gikk av henne da? ble disk.

Så var det søndagen, startet med hopp3, der ble det bare masse riv og vegringer og surr, så det gadd jeg ikke og legge ut film av.

Så var det Oslo hundeshow finale løp, vi startet sist, siden vi vant på fredagen. Denne fialen hadde jeg virkelig sett frem til, og hadde bestemt meg for og gjøre mitt aller beste på finale dagen. Og det var fint vær og sol fra vi kom kl 9, men akkurat når finale løpet skulle starte, begynte det og pøs regne!

Så mye regn at kunstgresset ble vått og glatt, men jeg tenkte ikke noe særlig over det, og løp som jeg pleide, tok litt ekstra i, siden det var finale, og jeg måtte rekke og komme frem til noen hinder for og vise bakside.

Men i det jeg hadde sendt Sita over hinder nummer tre, og skal til og ta sats og løpe, sklir jeg bakover, mister balansen og detter nesten på rumpa, og jeg bruker litt tid på og komme meg på beina igjen, og innen da, er Sita kommet meg i forkant og jeg må ta bakbytte, noe jeg ikke hadde planlagt og gjøre. Blir da liggende langt nok bak, til at jeg ikke rekker og vise Sita bakside på serpentin hindrene, og disker.

Når jeg da først hadde disket, ble jeg slapp i føringen, og surret bare resten av banen. Skoene jeg hadde på meg var vanlige løpe (treningssenter sko), som er helt glatte under, så var ikke så rart at ikke de hadde feste på vått kunstgress, uten noen som helst knotter eller pigger på. Det er den sureste disken på lenge, og det i et finale løp også, hvor vi ledet an. Bare pga skoene som ikke hadde knotter, og med max uflaks med været 😦

Så var det agility3, der gikk vi feilfritt, og fikk 2.Plass 😀 med tid 43,18, standard tid var 42,00, et sekk tidsfeil, ble det dessverre ikke noe cert på oss. Men ingen klarte tiden, den raskeste på 42,38, så dommeren må ha røyka fleinsopp eller no 😛 for det der var ikke helt riktig, når ingen greier tiden.

Her er film fra løpene.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s