NM Drammen 06/07.06.15

Lørdagen startet med kvalifiseringsløp. Startet med hopp3, hadde kjempe fin flyt hele veien, helt til slutten av banen, på oppløpet hvor jeg glemmer banen, og løper for langt, og Sita tar et hinder lenger opp en som var riktig, og det blir disk.

Men i agility retter vi opp feilen, og går et feilfritt agility3 løp, med 6.Plass og CERT! 😀 et parr sekk bak de andre, men hadde noen store svinger. Og vi blir kvalifisert til søndagens NM finale individuelt!

Rett etterpå går vi lag og går feilfritt der også, og laget for 5. Plass og er med i lag NM finale!

Jaa vi greide det, kom til NM finale både individuelt og på lag.

Søndagens finale startet med hopp, det hopp løpet er et av mine beste løp, med så fin flyt, det var bare en ting som ødela løpet, og det var den teite slalåmen. Vi fikk tre vegringer på slalåmen, og dermed disk på den, ikke noe riv og flyt ellers i banen. Jeg skulle plassert meg på nedsiden av hindret, og sendt rundt, tatt henne i mot og vist helt opp til slalåmen. Det jeg gjorde feil var og plassere meg på oversiden av hoppehindret, da fikk jeg ikke vist helt opp til slalåmen, som jeg kunne gjort, hvis jeg hadde stått på nedsiden av hindret, mellom tunnelen og hindret. Veldig surt.

Lag finale løpet mitt var enda værre, da ble jeg så nærvøs at jeg glemte og plassere meg riktig, plutselig gjorde feil en det jeg hadde breefet. Likte ikke banen heller, skikkelig løpebane! Jeg ble liggende litt bak, også glemte jeg meg, for jeg var så nærvøs og plasserte meg på feil side av mønen, og Sita løp i feil rør, etter mønen, for jeg stod plassert feil 😦 er så lei meg for det løpet der, anger på valgene som jeg tok der og da, og skulle egenlig ønske jeg kunne gjort det på nytt!

Agility finale løpet var siste ut, der hadde vi disk i hoppen fra før, pga slalåmen, men vi gjorde så godt vi kunne for det. Vi gikk jo finale løpet. Kom igjennom med bare et riv, veldig fornøyd egentlig med siste finale løpet.

Her er film fra NM løpene!

NM 2015

NM 2015

Agility CERT

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s