agility Moelv 07 og 08.02.15

I helgen var vi på stevnet i Moelv. Elise, Vilde og meg, vi dro oppover på fredagen. Vi leide hytte der, sånn at vi slapp og kjøre opp og ned. Det startet 08 om morgningen, så vi måtte tidlig opp. Jeg startet med hopp3 på lørdagen, det gikk helt greit, men ble hengende bak, etter et hinder hun skulle rundt på, så havnet hun så langt ut på hindret at jeg ventet på henne, for og få henne helt med meg, men da ble jeg hengende bak, og rakk ikke frem for og vise inngangen på slalåmen, så fikk en vegring der. Og på tredje nest siste hinder, ble det et riv, for jeg var ikke rask nok, ble stående i veien for henne. Jeg skulle heller valgt og tatt henne til meg og sendt over, i stedet for og sende rundt og løpe foran som jeg gjorde. Ble 10 feilp, og 17 Plass.

Neste løp var agility3, og det er det dårligste løpet jeg har gått hele helgen. Først fikk jeg vegring på slalåmen, og på de hindrene før stigen, hoppet hun et hinder rett bak meg, enda jeg førte motsatt vei, så løp hun bak meg, veldig irriterende. Men fikk tatt et felt til sist.

Så var det lag løpet, det gikk sånn midt på tre, kom igjennom med 10 feilp, en vegring og et riv. Ble 5 Plass på laget.

Elise og Lulu og Vilde og Pumsi gikk bra løp den dagen de også. Så dro vi og kjøpte oss kina mat og tok med til hytten der vi bodde 🙂

Neste dag, begynte jeg også med hopp3, og det løpet er det løpet jeg er mest fornøyd med av alle løpene denne. Gikk et helt feilfritt løp med beste tid, og vant med CERT og Championat, endelig:D Tiden vår var 29,26, beste tid av alle! Hadde så bra svinger også 🙂

Så var det agility3, der kom vi igjennom med 5 feilp, ble et riv, men supre felter, ble 14. Plass.

Elise og Lulu gjorde det kjempe bra, de gikk et feilfritt agility,og fikk 5. Plass av 40 stykk. Og fikk 9. Plass i hopp løpet med bare 5 feilp.

Her er litt bilder og film fra helgen.

Sita med Sløyfene sine 

1. Plass i hopp3s

Fineste Minigrisen med premien sin<3

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s