Langesund 10.01.15

Da var årets første stevnet i gang. Elise og jeg tok turen til Langesund, nytt for oss, der hadde vi ikke vært før. Det var et stykke og kjøre, så vi hadde bare valgt og være der en dag. Lørdagen dro vi nedover, måtte opp kl 6, og dra hjemmefra halv7. Ble tidlig, første løp var lag for meg, som begynte kl 9. Lag løpet veldig bra, vi kom igjennom med kun 5 feilp. Ble en sur feil på nedfeltet på stigen :/ Skulle ønske Sita kunne snart forstå at hun skal løpe feltet helt ned. Fikk tilsammen 20 feilp på laget, og kom på 3. Plass 🙂 desverre 5 feilp for mye til og få NM napp i lag.

Neste løp var agility3, det gikk veldig dårlig, pga feltet. Gikk fint helt frem til mønet, der hoppet hun av hele feltet, ble så sur da, tok henne tilbake og tok mønet på nytt, til hun ble på feltet. Veldig surt og diske seg selv, pga et felt, men hvis hun skal forstå at hun ikke kan gjøre som hun vill på konkurranser, så må jeg bare gjøre det. Gikk ut av banen nesten rett etter møne feilen. Kjipt at en felt feil ødelegger et løp, skjønner ikke at ikke Sita kan skjønne etter så mange år at hun skal ta felter, enda så lenge vi har trent på det, og hun gjør det på trening.

Så over til hopp3, det gikk veldig bra løps messig, vi suste igjennom feilfritt 🙂 Trodde vi skulle få pallplass, men nei, ble heller en kjedelig 9. Plass 😦 Er så kjipt, jeg som trodde jeg hadde en rask hund :/ Tiden vår var 33,94, og hun som vant hadde 30,63. 3 sekk raskere, og jeg som følte vi hadde så fin flyt i løpet også. Var super fornøyd med løpet, men etter premieutdelingen ble jeg litt skuffet, når vi ikke fikk premie en gang, med feilfritt løp, og havner så langt ned på listen 😦 I det store og det hele, fornøyd med sessong starten, men syns plasserings messig individuelt vi kunne fått bedre.

Så over til Elise og Lulu 🙂 De gjore det veldig bra, Lulu gikk super bra og hadde masse energi, og hun koste seg masse på banen og hadde super fart og fine felt 😀

Her er film fra helgen: tok ikke med ag løpet i filmen.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s