Nes stevnet

I helgen var vi på nes stevnet. Dagen staret med agility3, kom igjennom med bare 5 feilp, fikk feltfeil, på nedfletet på stigen desverre. Kom på en 5.plass. Lag løpet, kom vi igjennom med 10 feilp, fikk et riv, og en vegring på slalåm inngangen, laget vant og vi fikk NM napp 😀 veldig morro

I hopp3, disket vi på andre hinder, plasserte meg helt feil i banen, så hun gikk på baksiden av hindret, veldig surt, for ressten av løpet var bra. Men fornøyd med en 1.plass på lag og 5.plass.

Siste løp for dagen var, åpen hopp, der gikk vi feilfritt, og fikk en 3.Plass, med noen få sekk bak vinneren.

Søndagen begynte vi med lag løpet, der gjore jeg en stor tabbe, for etter slalåmen så skulle vi rett frem, også stod det et hinder på siden som var litt felle og da stakk jeg for sent for og krysse forran henne, men i det jeg løper fra henne i slalåmen for og ta henne i mot bak hindret, så tar hun det hindret bak meg, i det jeg har snudd  meg. Jeg ser ikke det, for jeg rakk ikke det jeg hadde breefet og hun tar feil hinder i blindsonen min.

Veldig, veldig surt for vi hadde ingen riv og ingen feltfeil. Og jeg vet vi hadde greid det nå i etter tid, vis jeg bare hadde holdt meg på en side og vist henne rett frem, og krysset bak henne. Og de to andre på laget kom igjennom, så det var skikkelig nedtur at jeg måtte ta et så feil valg 😦 Det letteste er ofte det beste, og det er faktisk sant.

Nok om det, neste løp var agility3, der var det skikkelig felle, etter vippe, lå det en tunnel rett forran dem, og vi skulle til venstre på et hopp, før tunnelen. Og jeg roper tidlig og prøver og få kontakt med Sita, men hun bare ser rett frem og løper inn i tunnelen, da var det litt Sita sin feil, hun ikke tok insjativ til og høre. Så da ble det disk.

Hopp3 løpet gikk greit helt til Sita skulle i mellom to hinder, også plasserte jeg meg litt for langt opp, så Sita fikk en litt stor bue, så hun hoppet rett frem på det hindret i stedet for og gå i mellom, skulle plassert meg, lengere opp.

Her er film fra lørdagen værtfall, tok ikke med så mye fra søndagen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s