Tønsberg stevnet 06.04.14

Så var det litt om Tønsberg stevnet. Susann var med meg i Tønsberg og gikk med hunden sin Snoopy, første klasse ut var lag, så vi var tidlig ute. Stein og Tassen skulle egentlig gå lag med oss, men så skadet han kneet desverre, så skulle jeg prøve og gå med Tassen i Tønsberg vis han funket på treningen, så jeg prøvde han på treningen og det gikk ikke så bra, han så etter Stein hele tiden. Da endte det med at Susann gikk i stedet for Tassen, på laget var det: Sissel, meg, Susann og Ann Cathrin. Sissel først ut, fikk to riv, så gikk vi, helt feilfritt, deretter Susann, Snoopy gikk fint helt til andre siden av banen hvor han datt litt ut så de disket desverre, Ann Cathrin fikk 5 feil, så tilsammen 15 feilp på laget og vi endte på en 2 Plass, med siste NM Napp! 😀 veldig morro!!

Så var det agility3, der gikk det vedlig fint, helt til etter muren, hvor sikten var rett inn i feil tunnel inngang, en felle jeg var veldig forbred på, alerede under breefingen, så når vi kom dit gjore jeg alt for og bremse henne og få kontakten med henne, men hun var helt fast bestemt på at hun skulle inn i feil tunnel inngang, litt irr at hun ikke hørte på meg der, alt gikk så fort, så var det gjort. Uten om den feilen var egenlig løpet greit.

Så var siste klasse hopp3, der kom vi nesten feilfritt igjennom, Sita dro med seg en pinne, så det ble 5 feilp, men veldig fornøyd med løpet og valgene på hvor i banen som var veldig bra, bare synd med et riv, ble en 11. Plass, men hadde blitt 2. Plass om vi ikke hadde fått riv, men sånn er det. Er veldig fornøyd med alle løpene mine og ikke minst at laget greide NM napp.

Her er film fra alle løpene.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s