Agilityhelg i drammen 8 og 9.03.14

I helgen var det drammen stevnet, gikk 3 klasser både på lørdag og søndag. Lørdagen hadde jeg med meg venninne Elise med Boston Terrieren Lulu, som var med i liten klasse, og Vilde med Pyrrehunden Puma,  som gikk i mellom klassen. Klasse 1, startet kl ni, så vi var der tidlig, siden Elise og Vilde skulle starte før meg. Elise var først ut i Agility1 liten, og det gikk helt greit, de kom igjennom deler av banen, men dessverre disk.

Etter liten, var det mellom, da gikk Vilde, og de gikk feilfritt og vant 😀 veldig moro. Første klassen min på lørdagen, var Agility3. Banen var veldig fin, og vi kom igjennom, men med dessverre et riv, også var jeg litt for tidlig ute med og rope, så hun vegret på et hoppehinder, det var min feil, jeg var alt for rask. Så det ble et bra løp med 10 feilp, og 10 Plass.

Etterpå startet lag klassen, banen, var nok så lik, men det ble et riv der og et parr vegringer, en på siste hindret, da jeg skulle krysset på andre siden bak, løp på feil side. Så det ble 15 feilp. Var ferdig med lag løpet ca i 3 tiden. Så gikk Elise med Lulu igjen i hopp liten, og Vilde med Puma i mellom, og når de var ferdige, måtte vi sitte og vente helt til kl 7 før siste løpet mitt var.

Da var jeg utrolig sliten merket jeg, og hadde vondt i hodet. Hopp løpet gikk bra helt til slalåmen hvor jeg løp for nærme henne, så hun gikk for langt ned inn feil i slalåmen, og når tunnelen plasserte jeg meg litt for langt opp, og hun kom fortere ut av tunnelen en jeg hadde tenkt, så hun kom feil på hindret og det ble disk. Hopp løpet på lørdagen er det løpet jeg er minst fornøyd med, men mye av det er nok for det jeg var sliten og slapp og hadde ventet i 5 timer. Vi dro i 7 tiden hjem på lørdagen, så det ble sent.

Søndagen startet med hopp klasser. Først ut var Vilde og Puma, og de gikk feilfritt igjen i klasse 1 mellom og fikk 2 plass med napp, veldig moro. Så var det hopp3 stor, banen der så med en gang vanskelig ut i briefingen, der tenkte jeg mye og syns banen var veldig komplisert. Så jeg bestemte meg bare for og gå den på min måte hundre prosent under brifingen. Og gå helt etter hvordan jeg tenkte og hadde brifet den. Og det funket helt utrolig bra, og vi kom igjennom som eneste feilfri av over 40 stykk, og vant klassen, veldig fornøyd 😀 veldig glad for valgene jeg tok i banen, eneste var at vi hadde en veldig stor sving helt på slutten, så vi tapte noen sekk vi gjerne skulle hatt nå.

Fant ut etter på at standard tiden var  satt til 35.00, og banelengden var 145, 4,1 m per sekk. Alt for stram standard tid syns jeg. Det var ingen som greide standard tiden. Vi var så nære og få det siste hopp certet, tiden vår var 35,86, så surt, 86 åttende deler av under et sek fra og få siste cert, og vi var en av de med beste tid av alle. Sier litt om tiden, når ingen greier tiden. Tiden kunne vært 36,00. Målte tiden på filmen, minus den tiden vi brukte på siste sving, så da ville tiden blitt 43,60 ca vis vi ikke hadde fått litt stor sving på slutten. Så nære, men veldig moro at vi vant.

Neste klassen var Agility, og der kom vi igjennom med bare 5 feil, ble en vegring på slalåmen bare, uten om det bra løp. Men med de 5 feilpengene endte vi på en 10 Plass, var en del feilfrie der. Men greit, veldig fornøyd med løpet, hadde bra felt og fin flyt så er veldig glad jeg.

Rett etterpå var det lag, veldig greit. I lag løpet lå hinder nummer 3, røret under mønet, så da valgte jeg og gå på utsiden for og få henne safest mulig inn i tunnelen, men trakk meg litt for langt ut, så det ble en vegring på tunnelen, men ellers bra i resten av løpet, fine felt her også, og bra flyt 🙂 Komigjennom med 5 feilpoeng her også. Men resten av laget hadde flere feilpoeng, så holdt dessverre ikke til pale plassering denne gang. Men laget kom på en 10 plass. Veldig fornøyd med helgen, har kommet igjennom 5 av 6 løp, med bare en disk, og et løp med 1 Plass 😀 som eneste feilfrie, veldig vellykket stevnehelg.

Sita fornøyd med 1. Plassen

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s