Årets første konkurranse på kløfta 25.01.14

Da var det nye året i gang, og en ny stevne sesong på året. Det startet i helgen som var på Kløfta. Lørdagen var det klasse stor, og søndagen klasse liten/mellom. Jeg var der begge dager i år, en venninne Elise, var med og deltok på søndagen i klasse liten med sin Boston Terrier «Lulu».

Lørdagen var det jo klasse stor, og vi gikk både ag og hopp, pluss lag. Dagen startet med hopp klasse 3. Det ble bare fire feilfrie i den klassen, og mange som disket, så var på ingen måte noen lett bane, men for oss gikk det bra, vi kom oss feilfritt igjennom, med mye store svinger. Det lå en buet tunnel i hjørnet, hvor man skulle inn i høyre inngang, ikke venstre, og der kom Sita så fort fra et annet hinder, og tok nesten feil inngang, men hun hørte på meg i siste liten så hun byttet og over til riktig side og tok riktig inngang, selv om vi tapte et parr tre sekunder på det.

Vi ble feilfrie med tid 38,18, og kom på en 3. Plass, vi var bare 3 sekunder unna fra og få cert, og vet selv at vi knotet mye i banen, med store svinger, pluss det med at hun nesten tok feil rør inngang, så tapte sikkert 4 sekunder bare på det, så da ble det ikke noe cert denne gangen, men såå nære. De som kom foran meg hadde 35,09 i tid. Men uansett fornøyd med en 3. Plass, og feilfritt løp 😀 Jeg må bare jobbe med og få tightere svinger, syns vi alltid har alt for store svinger, samtidig føler jeg hun satser så langt, at hun lander så langt bak hindret, at det uansett blir store svinger. Må prøve og finne en måte og få kortet inn svinger på.

Neste klasse var agility3, der startet det med en vegring på hinder nummer 3, hun løp forbi det, også fikk vi en vegring etter stigen, da jeg ga henne for liten plass foran hindret, så ble 10 feil, og en 14. Plass.

Så var det lag klassen til sist, noe som var det dårligste løpet på dagen, der var det faktisk 1 av 12 lag som kom igjennom uten og diske, og det var ingen feilfrie i det hele tatt. Vi og laget disket, pluss alle de andre 10 lagene som også disket, kun 4 hunder som kom igjennom med 5 og 10 feil. Så det var en rar lag bane. Syns klasse 3 banene var bedre. Vi klarte oss halvveis fint, helt til Sita hadde bestemt seg for og ta feil rør inngang, og det ble disk, etter det ble alt bare kaos og rot, så da ble det bare rot resten av banen, så til slutt gikk vi bare ut.

Men gikk kom oss igjennom individuelt med feilfritt og et med 10 feil, med 3. Plass, så var ikke så verst start på året:)

Fikk dessverre ikke filmet det feilfrie hopp løpet, litt synd, men fikk filmet ag løpet.

Neste stevnet blir i drammen i mars 🙂

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

januar 28, 2014 · 11:01 pm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s