NM 2013

I helgen var det Norgesmeserskap i agility på norges varemesse i Lillestrøm. Vi gikk inviduelt og på lag med Asker, som vi har kvalifisert oss til dette året 🙂 Dagen startet med hopp inviduel klasse, og jeg hadde bestemt meg for og gjøre alt jeg kunne for og gjøre et godt løp. Jeg ga alt, og vi kom oss igjennom med bra tid, men desverre så rev Sita to pinner, så vi fikk 10 feilp. Hun rev første hinder, og et hinder midt i banen, men jeg ga værtfall alt og gjore mitt beste, det at hun rev de to hindrene var litt surt, for vis hun ikke hadde revet to hoppehinder så hadde vi kommet langt opp med en gang. Men var glad for at vi ikke fikk mer et 10 feilp, for alle poeng summene ble samenlagt, til søndagen.

Neste løp var Lag for Asker, på laget var det Stein og Ann Cathrin og meg. Vi var bare tre stykk som hadde klart og kvalifisere oss. Sita og meg var først ut, og vi kom oss igjennom hele løpet med bare en liten vegring på nest siste hinder, og medveldig bra tid i løpet. Det ble desverre ikke noe lag finale på laget, men vi hadde et bra løp, så fornøyd med løpet mitt.

Siste løpet mitt var agility inviduelt, og det løpet kom vi oss nesten helt igjennom, helt til fjerde siste hinder, da Sita skal opp på mønen, og jeg skal krysse bak, også faller hun ned fra mønen og jeg må hjelpe henne på igjen, også skjer det at jeg detter litt ut, etter det som skjer med mønen, og ejg plasserer meg alt for langt opp og Sita løper rett frem og over første hindret etter mønen, men da skulle vi jo tilbake, så jeg angrer så utrolig bittert på at jeg ikke bare begynte og snu meg og løpe tilbake så fort Sita var på vei ned fra mønen, utrolig surt, på 4 siste hinder.

Og det kjipeste er at jeg vet at jeg hadde kommet vidre til finalen dersom vi ikke hadde disket på det. For hadde 10 feilp fra før i hopp klassen, også hadde vi bare fått 10 feilp i ag også vis Sita ikke hadde tatt det hindret rett etter mønen feil, veldig surt. Skulle nå ønske jeg kunne gått inn og gjort det om igjen, var så bitter feil, som kunne vært unngått dersom jeg ikke hadde blitt så opphengt i at hun falt av mønen. Så da ble det ingen finale på oss, men hadde to fine hopp og lag løp som var nesten helt feilfrie, kom på 29 plass av 63 i hopp inviduel, var 26 med 0 og 5 feil, så var ikke så værst det, til og ha 10 feilp bare.

Her er film fra helgens NM løp og litt bilder 🙂

NM 2013

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s