Stevnet på kløfta 03.11.13

Denne søndagen var det stevnet på kløfta, gikk hopp3, lag, og ag3. På veien fra og til var det hyggelig at Linn med Tia satt på, hyggelig med hyggelig selskap. Staret med hopp3, og hadde et kjempe fint løp, eneste var at vi fikk litt stor sving på de to hindrene før slalåmen, så tapte kansje sånn ca 2 sekk på det, men ellers var det et feilfritt løp, med bra tid, og vi kom på en 3. Plass 😀 med tid 30.10, litt surt at certen gikk fem tiendelsekkund forann meg, for da hadde Sita blitt hoppchampion, mangler bare et lite hopp cert, men var ikke langt unna. Den som vant hadde tiden 29,50, og, og andre plassen hadde tiden: 29,97, vår tid var 30,10, det er ikke mange sekkundene om og gjøre. Skulle bare ikke hatt den store svingen på starten, hvor hun landet ved tunnelen. Men fornøyd med 3 Plass. Snart er det vår tur til og være på toppen, må bare jobbe med tighte svinger. Her er filmen.

Så var det lag løpet, stein disket desverre, vi var som nummer to, og når jeg så han disket var det akuratt som om jeg ikke annstregte meg så mye, og banen var egenlig veldig lett i seg selv, og jeg for fin start, men så gjør jeg en tulle feil, jeg vet bedre, og det er: ikke se på hunden, hunden i blind sonen bak meg, forventer at den tar hindret, for og så løpe til neste når hun kommer ut av tunnelen, og hun løper forbi det hindret jeg forventer at hun tar, ved at jeg ser rett frem og ikke på bikkja, og bare holder ut en arm og ser på neste hinder, før bikkja har tatt det hindret som jeg ikke ser på. Sita løper da forbi,og hopper det hindret jeg så på som var hindret etter det første, og da løper jeg bare ut av banen, litt sur på meg selv at jeg gjør en så unødvenig feil, så det løpet har jeg ikke lagt ut en gang på nett 😛

Siste klassen for dagen var agility3, og det løpet var også perfekt, og vi fikk bare et riv, og fine felt, og svinger, helt til jeg glemmer banen, og tar to hoppehinder i omvent rekkefølge på slutten, og vi har kommet oss så fitn igjennom hele banen, og Sita følger meg så godt, gjør alt jeg sier, også fører jeg henne på feil hinder. Er det mulig 😛  der og da trodde jeg jo at jeg gjore alt riktig, så når jeg hørte dommeren plutselig blåste to ganger i fløyten, skjønte jeg ingen ting, og stoppet opp mitt i banen og så meg rundt i 2 sekk, før jeg løp vindre og i mål, siden jeg da tok de to hoppehindrene i den feile rekkefølgen, så kom jeg i feilvinkel på mønen, og da ble jeg også forvirret, jaja sånn kan det gå når det går så fort, og hindrene står tett i tett.

Men i alt er jeg super fornøyd med agility løpet også, for når jeg kom i mål, følgte jeg at jeg hadde gjort et bra løp, og følte vi var feilfrie, for Sita gjore jo akuratt det jeg sa, bare at vi gikk banen i litt feil rekkefølge på to av hindrene, men det var fin flyt, og hadde jeg husket riktig hadde vi nok kommet oss igjennom med en bra tid 😀

Kjempe fornøyd med denne dagen, nå er det bare to uker igjen til NM, grugleder meg veldig, er jo første gang vi er med på det, så det blir spenndene. Og nå på søndag er det klubbmesterksap i klubben, så da blir det en bra trening før Nm:)

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s