Norwegian Open 26 og 27 okt, 2013

Da var Norwegian Open over for denne gang:) Og for en opplevelse! Så bra har det aldri vært før, det beste agility stevnet noen gang i norge, noe så bra arrangskjert, vår klubb var også med, så jeg var med og hjalp til, og det var fantastisk bra. Hallen er super, stemmingen er på topp, mage nye deltakere, mange påmeldte, mange fra andre land, og ikke minst to verdens mestere, som var utrolig og se der.

Vi var med i fem klasser denne helgen, lørdagen gikk vi ag3, hopp3, og åpen hopp. Staret med ag3, et løp som ikke gikk så bra. Det staret fint, med fine svinger, og kontroll, men etter vippen, så ble jeg liggende bak, og da går det som regel alltid galt, for da er hun forann meg, og jeg for ikke ført, og da tok hun hindret rett fram for seg, som var feil hoppehinder, og dermed disk, og da ble jeg litt oppgitt, siden ejg ville få det til, og da fortsatte jeg alikevell og gå deler av banen, noe jeg ikke skulle gjort. Da ble bare alt rot, etter disket, og hun løp feil opp på stigen, og feil over feltet. Så prøvde jeg og gå hele banen tilbake, men da hadde hun allerede tatt stigen, så da ble den to ganger, uten at det var meningen, og feil på hoppehindret, og mønefeil, så da tok jeg feltet en gang, og løftet henne opp og tok henne ut av banen, uten og gpå ferdig, men jeg skulle bare gjort det med en gang ette rjeg hadde disket, siden alt ble jo bare rot. Det var det dårligste løpet i løpet av helgen.

Neste klassen var åpen hopp, og det gikk mye bedre, bortsett fra at det var masse rot i banen, og vi hadde 4 vegringer, hvor hun stoppet flere ganger og bjeffet, og snurret,men kom oss igjennom uten disk, med 20 feilp, noe jeg var så glad for, siden ejg trodde alle de som ikke disket, kom med på NO finalen, så målet mitt var bare og komme igjennom. Men der tok jeg feil, man måtte være blandt de 30 beste! Og det var mange med 5 og 10 feilp, så vi kom på 41 plass, så vi kom akuratt ikke med:( Veldig surt, jeg som alltid har hatt lyst til og være med på noe som er så stort.

Siste klassen på lørdagen var hopp3, og det gikk heller ikke så bra, ble igjenn liggende for langt bak, og Sita tok hindret fram for seg, og det ble disk, jaja, uheldig lørdag. Her er filmen fra lørdagens konkuranse

Søndagen derimot, gikk mye bedre, da var også pappa med. Staret med a3 da også, og vi kom oss igjennom med bare  et riv, 5 feilp. Hun rev første hindret desverre, også tok hun nesten feil tunnel inngang, men hun tok innsjativ og hørte på meg, og tok riktig, men tapte sikkert mange sekkunder på den vegringen, hun løp først til høyre, så over til venstre, men vi kom oss igjennom, så er veldig fornøyd:) Sita taper gankse mye tid på de store svingene sine, det er vel det vi sliter litt med, hun satser langt og detter langt ut, og da for vi store svinger noe som gjør at vi taper få sekkunder som har mye og si, så det skal vi prøve og jobbe med.

Så var det hopp3 løpet igjen, og der var jeg også fornøyd med løpet, kom oss nesten igjennom, men så disket vi på at sita kom forann meg, og jeg ble liggende bak, og da skulle hun ikke rett på hoppehindret, men på baksiden, uten om det, er jeg fornøyd med hopp løpet, hadde fin flyt i løpet, så det var gøy:)

Her er film fra søndagens konkuranse:)

Pappa tok masse film, så har filmet de beste løpene:) Håper virkelig det blir No igjen, det er det beste agility stevnet noen gang, en fantastisk helg 😀

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s