Agility stevnet Tønsberg 20.10.13

I helgen var vi på agility stevnet i Tønsberg, og vi begynte med agility3. Banen var egenlig ganske fin, og jeg gikk den, men jeg breefet banen feil, i forhold til hvordan banen var, og hunden min er raskere en jeg tenkte i breefingen. Jeg bestemte meg under breefingen en måte og gå den på, og jeg tok et vedlig dumt valg, ved plassering etter mønen, jeg plaserte meg på venstre side, og jeg skulle plassert meg på høyre side. Vi var også nr to ut i klassen, så fikk ikke sett på så vedlig mange før meg heller, og jeg hadde jo akuratt breefet, så det jeg hadde bestemt meg for da, satt i hodet når jeg gikk.

Under breefingen så, så jeg ikke den andre løsningen ved og gå på andre siden, før jeg så linjen etter jeg hadde gått. Sita trakk sefølgelig mot venstre rett etter mønen og over hindret som stod på siden der, og vi skulle rett frem, hadde jeg gått på høyre side hadde jeg kunnet bare løpe rett frem, og fått rett linje hele veien.

Jeg så etterpå også, at det var en felle for raske hunder, for jeg ble liggende bak, og da kom hun forann meg i det jeg måtte løpe forbi et hinder, og da pekte kroppen min den veine til venstre, dermed disket vi på at hun hoppet det, jeg er sikekr på at vi hadde kommet igjennom, hvis jeg hadde holdt meg på høyre side etter mønen. Vedldig synd, for jeg var egenlig gankse fornøyd med resten av løpet, perfekt slalåm inngang, og fine svinger på starten. Det som også var veldig morro, var at de to verdensmestrene også var med på dette stevnet, som er i Norge nå for og holde kurs.

Neste klassen var hopp3, den banen var syykt krevende, og vanskelig, og en etter en disket på den, og jeg hadde startsnummer rett etter hun ene verdensmesteren, Lisa. Må si det var litt bittert og ha startsnummer rett etter henne, som alle så på, og som leverte 100% bra og vant klassen. Så kom Sita og meg rett etter hennes supre løp, vi kom oss igjennom det mest knotette i banen, og helt til slutten, hvor vi disket, for jeg strakk ut en hånd for tidlig, og ga henne ikke nok plass på innsiden, så da løp hun utover og hoppet den fra utsiden, dvs hindret feil vei, og de siste hindrene etter det løp vi banen bare ut.

Var veldig innspirerende og se de to verdensmestrene der, har noe og lære der, en så vanklelig bane som de bare safet helt 🙂 Har film fra stevnet. Nå er det ikke lenge igjen til norwegian open, gleder oss 🙂

Her er film 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s