Agility stevnet Askim 29.09.13

På søndag var det stevnet i Askim, og jeg gikk 4 løp. Dagen startet med lag som begynte kl 13, så vi hadde god tid på oss. På lag nå var det Stein og Tassen, Sissel og Milo, og Sita og meg. Lag løpet til Stein var feilfritt, Sissel disket, og jeg disket på en av de siste hindrene på banen, veldig surt. Men lag løpet mitt var jeg stort sett fornøyd med, vi kom oss fint igjennom, helt til etter mønen, da jeg var så teit og byttet side, noe jeg aldri skulle gjort. Skulle bare holdt meg på høyre siden hele veien, for når jeg byttet side, så pekte kroppen min mot feil hinder, noe jeg ikke så for meg. Grunnen til at jeg skiftet side var nettop for og komme nermere det hindret vi skulle på, men det ble jo bare motsatt av hva jeg hadde tenkt, for hvis ejg hadde holdt meg på den letteste siden, så hadde jeg sprerret det hindret hun disket på med kroppen.

Men man lærer av sine feil, jeg hadde værtfall en god start og resten av banen følte jeg gikk veldig bra, fine felt og fin inngang på slalom og alt, fikk to riv, men sånt skjer. Neste løpet var åpen hopp, og det er det løpet jeg har vært mest fornøyd med den dagen, alt annen følte jeg ikke var så bra. Åpen hopp løpet derimot var veldig bra, vi kom oss fint igjennom med bare et riv på nest siste hinder, skikkelig irriterende med riv der, men tror det var litt min feil, for jeg skulle krysset bak henne før hindret og gått på innsiden, for hun snudde seg sånn etter meg. Pluss at da hadde vi sikkert minsket et sekkund også, for da hadde hun tatt hindrene med en gang, i stedet for og snu seg etter meg som lå litt etter på utsiden. Var mange feilfrie i åpen hopp, så vi kom på en 17 Plass av 80 stykk, nr 3 med 5 feil. Men de som var før meg hadde sikkert kansje mindre sving på slutten, det var snakk om tiende del sekkund mellom de beste. Tiden vår var 29,62, ikke så værst det, hadde jeg hatt litt mindre svinger så hadde det blitt enda bedre, men var så redd for og rive i det løpet så ga henne litt god plass.

Neste løpet var hopp3 og det begynte og dårlig, og endte dårlig. Staret med at de hadde premie utdeling akuratt når breefingen hadde begynt, så jeg fikk det ikke med meg med en gang, så jeg gikk litt glipp av starten. Og den banen var veldig vanskelig og huske, mye repitisjoner på igjennom ovs. Så jeg slet alerede under breefingen, med og huske hvor jeg skulle, og hadde ikke gått en så vankelig bane før, så var under breefingen veldig usikker på hvordan ejg skulle plassere meg i banen, og om jeg rakk og løpe frem i tide for og plaere meg på riktig sted. Det var flere muligheter og føre den på, men jeg måtte velge en som viste seg og ikke funke så bra. Løpet startet med at hun løp rett ut av tunnelen og jeg rakk ikke fram, og rett inn i slalåmen, også etter hjulet, så rakk ikke jeg frem så hun tok første rør inngang, nærmeste, og på slutten så rakk jeg heller ikke frem i tide, så hun bare hoppet det hoppehindret hun så framforseg. Da gikk jeg bare ut av banen, ikke veldig fornøyd, et av de dårligste løpene jeg har gått, banen i seg selv var jo bra og vankelig, men måten vi valgte og gå den på er jeg ikke fonøyd med, skulle funnet en annen løsning som kanjse hadde funket bedre for oss, så jeg er ikke fornøyd med hvordan jeg gikk det løpet.

Så var det ag3 banen, den var også en krevnede bane, og der var det også mange muligheter og gå den på, men den måten jeg valgte og gå den på, var jeg igjen ikke fornøyd med, det var en morsom og vanskelig bane. Det begynte med at etter mønen gikk jeg på baksiden av det hoppehindret etter mønen, og førte henne rundt, og jeg lå på baksiden, og da var jeg veldig nærme den tunnelen som lå ovenfor, pluss at jeg dro opp en arm for tidlig og skrek igjennom alt for tidlig, så hun trakk rett mot feil tunnel med en gang, og disket der. Etter det fikk vi slalåm feil, da jeg ropte for tidlig og ble liggende bak for sent, og hun snudde seg etter meg og fikk mange vegringer på den. Etter det, fikk vi feil på serpentinen før vippen da hun trakk mot mønen en vippen, og da gikk jeg bare ut av banen. Da var jeg veldig missfornøyd, to dårlige løp.

Jeg valgte feil måte og gå den på under stevnet, men på trening med rykkinn hk på tirsdag, fikk jeg igjen gått den, da vi satt opp nettop den ag3 banen. Og det var veldig fint og få gått den på trening da, for da fikk ejg løst opp i feilene mine, og sett hva som jeg kunne gjort bedre. Første runden med den banen på trening, gjore jeg akuratt som jeg gjore på stevnet, bare at jeg ikke trakk opp armen og ga komando for tidlig, men merket med en gang at hun trakk veldig mot den tunnelen vi disket på, fikk stor sving, og ved serpentinen så lå jeg litt i forkant og da gikk det litt bedre. Men så prøvde jeg en annen måte og gå den på, og det var at jeg sendte henne rundt hindret, og lå på nedsiden av hindret, og da fikk jeg fin sving, og trygg føring rett inn i riktig tunnel, og jeg fikk bedre tid til og plassere meg på oversiden av hindret før slalåmen, og fikk perfekt inngang, og lå i forkant på serpentinen, og fikk til at hun tok vippen, resten av løpet var bra, egenlig en morsom bane, når man først finner en måte og føre den på som passer oss:)

Fikk filmet alle fire løpene, her er film og bilder:)

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s