Trenings stevnet på Helgelandsmoen 29.08.13

På torsdag var jeg på trenings stevnet på helgelandsmoen, med venninde Susann som gikk med Snoopy, jeg gikk med Sita, og Mira som jeg hadde fått låne av Benedicte. Det gikk over all forventning, alle fikk gå to runder hver, og det kostet 50 kr perr hund. Første runden startet med Susann og Snoopy, og de kom seg fint igjennom hele banen, helt til tredje siste hinder, som var pølsa, den var skummel, så han gikk ikke inn i den, så da disket de på den, men ellers var det et bra løp av dem.

Så var det min tur med Sita, det gikk fint, helt til etter mønen, da løp hun fra meg og over hindret feil vei, ellers var det feilfritt, og bra felt, det var første runden med Sita, men fikk ikke filmet første runden med Sita.

Etter det var det Mira sin tur, og hun var kjempe flink, og satt fint på start, bedre en Sita på starten faktisk, men det er for det Benedicte har vært så flink med henne på det og konsekvent på start at hun sitter perfekt på start, veldig deilig. Mira hadde litt flyvnede vippe første runden, og litt vegringer på slalomen, men ellers fornøyd, hun var lett og styre og hørte med en gang på hvor hun skulle, og tok insjativ til og høre på meg, og fullførte banen bra.

Runde nr to på alle var enda bedre.

Susann fikk ta pølsa et parr ganger før start igjen, så Snoopy fikk se at den ikke var så skummel, så neste runden de gikk, fullførte de kjempe bra, og gikk feilfritt helt til nest siste hinder, da Snoopy skulle bare rundt hindret og på siste hinder, han hoppet det til og med riktig vei, men så gikk han under på vei tilbake og disket, alt resten var feilfritt, det var surt det, og de hadde vunnet også, hvis han bare ikke hadde gått under på vei etter hindret, men beste løpet dems, morro og se at de gikk så bra. Tror Snoopy er litt mer moden nå, og tryggere på seg selv på banen, han tok mye mer insjativ og gikk mer på en før, veldig gøy og se at de nesten vant, håper på at de greier og ta første plassen neste gang 🙂

Neste løpet med Sita disket vi ikke, men fikk 20 feilp på riv og slalom vegring, og fikk en 3 plass, da var jeg også ekstra nøye på at jeg skulle dra henne mot meg etter mønen så jeg fikk tatt hindret riktig vei, og det fikset vi.

Så var det Mira sin tur igjen, og hun hadde da også kjempe fin start, og satt så pent og ventet til jeg sa hun fikk gå, og hun tok vippa mye bedre og vegret ikke på den, og hadde bedre svinger etterpå, nede ved tunnelen etter mønen, holdte vi på og diske, men siden Mira tok insjativ og hørte på meg akuratt i det vanskelige, så kom hun til meg, hun var bare 15 cm fra mønen, og kom til meg når jeg ropte. Og fullførte med bare to vegringer på slalomen, og et parr riv, så veldig førnøyd, Mira er en utrolig god hund, og er lett og styre, selv om hun er ivri. Veldig gøy og få gå med henne også, hun fikk en 5 Plass. Premie på begge to 🙂

filmet alle løpene, utenom den første runden til Sita.

Gleder meg til helgen, da er det stevnet igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s