Agility stevnet Nes 03-04.08.13

I helgen var det agility stevnet på Nes, lørdag gikk jeg bare to klasser, off ag3, og off h3. Lag skulle vi egenlig gå, men så var det skjedd noe feil med påmeldingen. Søndagen gikk vi tre klasser, off ag og hopp, og åpen hopp til sist. Lørdagen startet med agilityen, og vi var tidlig ute, start nummer 3. Syns det er deilig og være tidlig, er så stressende og vente på sin tur, så var greit og gå som nummer tre. Når vi gikk agilityen så regnet det masse, så gresset ble veldig vått og glatt. Og vi kom oss igjennom agilityen med fine felt på allle tre felt hindrene, men i slalomen ble det 10 feilp. For det første ser jeg på videoen at jeg ikke løper langt nok ned for og gi henne god plass til inngangen, og hun kommer så fort, og gresset er så glatt, så hun skle videre inn i andre port inngang. Og når jeg skulle rette opp det så gikk hun en gang til inn i slalomen før jeg fikk tatt henne langt nok tilbake, så ble 10 sure feil på den. Resten av løpet var bra og vi kom på en 11 Plass.

Neste klassen var hopp3, og vi var så uheldige med været, det hadde tordnett masse, og Sita er jo redd for tordenvær, så når det begynte og tordne på sitt værste satt jeg henne i bilen, og heldigvis at klasse 2 gikk da, for vet ikke hva vi hadde gjort om det tornet under klasse 3. Hedligvis ga det seg litt etter klasse 2, og gikk til star i hopp3. Gresset var fremdeles glatt og vått, og merket på Sita at hun kjente at gresset var glatt, for hun skle flere ganger i svingene. Det ble også da en vegring på slalomen igjen, med 5 feilp. Min feil litt der også, jeg plaserte meg for nærme og hun kom for fort og skle inn i  feil, resten av løpet gikk greit nok, mistet litt tid også etter den gule tunnelenm da jeg ikke plaserte meg på innsiden i tide, og hun krysset forann meg før lengden og stoppet opp litt siden vi nesten kræsjet i  verandre, jeg holdte også på og skli på gresset, så var ikke beste løpet eller underlaget, selv om vi bare fikk 5 feilp. Plasseringen ble 16 plass, da vi tapte tid i slalom og sving, og det var mange feilfrie i klassen.

Søndagen fikk jeg desverre ikke filmet agility3 eller åpen hopp, fikk bare filmet hopp3, men heldigvis var hopp3 det beste løpet, i løpet av helgen, så var fint og få filmet det. Søndagen var det sol og varmt og deilig, og vi staret med agility 3. Hadde fine felt her også, noe som gjore at det var det mest possetive og trekke frem i det løpet. Startet med og få to vegringer her også i slalomen, noen store svnger, og en vegring på et hinder, som edte med disk på tredd siste hinder, noe som ikke var så surt, da vi alderede hadde en masse små feil i løpet. Når vi skulle rundt et hinder, også inn i borterste tunnel inngang, så mistet jeg oversikten over sita, og hun fløy rett opp på mønen, bare sånn før jeg fikk snudd meg, så da ble det desverre en disk der.

Neste klasse var hopp3, der kom vi oss fint igjennom, men fikk desverre en teit vegring på et av hoppehindrene, noe som gjore at palleplasseringen føyk, og at vi rykket litt ned med 5 feil, hadde bra tid, men også mange feilfire i denne klassen, pluss at jeg tapte sikkert 3 sekk på den vegringen, men ellers kjempe fornøyd med det løpet, og vi kom på en 11 Plass også da.

Siste løpet var åpen hopp, noe som bare var surr i følge hva jeg syns, gikk fint helt til slalomen, da hun dro på seg to vegringer der igjen, og vi hadde tapt sekkunder på det. For etter hjulet så prøvde jeg og få til en liten sving før slalomen for og spare mest mulig tid, men tydeligvis var den for liten, så hun feilet på inngangen der også, og på en av de siste hindrene på oppløpet, så disket vi da hun løp forbi et hinder, også under det, for det hun ikke skjønte hvor hun skulle. Men det gjore ingen ting at vi disket der, for hadde unasett 10 feilp på slalomen, og det var jo bare åpen klasse, så det er trening.

Det var alt for denne helgen, neste stevnet er i Fredisktad.

Her er en film og noen bilder fra helgen:

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s