Sita er skadet og må ha pause med agility frem til august:(

Når vi var på oslo hundeshow tror jeg Sita kan ha skadet seg, for på lørdag kveld begynte det, hun lå inne i bilen på kvelden og jeg tok henne ut etter vi hadde vært ute og kjørt, og hun virket helt stiv bak på høyre bakben, akuratt som at det hadde blitt belastet. Men så fort hun bevegde litt på seg gikk det over igjen, søndag startet vi og hun virket ikke halt når vi stod opp, og var litt halt etterpå i et min, før det gikk seg til fra hun hadde ligget stille. Helgen etter var det stevnet oppe ved lillestrøm et sted, og hun viste ikke tegn til halthet, før det. Staret der, og på søndagen var hun små halt igjen etter hun hadde ligget stille, men når hun bevegde mer på seg gikk det seg til igjen, det var akuratt som om hun var stiv bak etter og ha ligget stille. Så var det helgen i drammen, da var hun ikke så halt, ikke noe mer en hun var litt etter og ha ligget i buret.

Men når sanndefjord helgen kom, og vi hadde gått, var hun igjen veldig halt dagen etter, og til og med rett etter løpene, så syns det var veldig rart, tok en ukes tid pause fra treningen, og da gikk haltheten over, så gikk jeg kurs for Anja, og da gikk hun bra på kurset og virket ikke halt der og da, men etter på var hun halt igjen. Tok en uke til pause og haltheten gikk over, og jeg dro på vanlig trening. Men da sa de andre på treningen, at de syns hun hoppet så rart med bakbena, og hun rev mye. Når vi kom hjem etter treningen igjen, var hun plutselig veldig stiv og halt bak igjen, og jeg vurderte og dra til vetrinæren med henne, for og få skjekket det ordetlig. Men før det ringte jeg pappa, og fortalte det, og han hadde også lagt merke til haltheten på henne, og han er også utdannet giropraktor og kan masse om rygg og ben. Og han sa at hun anntageligvis ikke har vært ordelig varm, og løpt og strokket en sene inne i benet, som må gro seg til, og det kan ta 6 uker.

Og så fort hun går brått på, så ødelegger det senen, som er på vei til og reparere seg, så hun må holdes i ro i så alng tid, uten bråe bevegelser, for at det skal bli helt bra igjen og reparere seg selv. Neste stevnet er 6 august på Nes, så da satser jeg på at hun blir bra igjen til da, så må hun holdes i ro frem til da, litt kjedleig for min del 😦 men skal hun bli bra til konkuransene som er, må hun det.

Men i mellom tiden, så skal jeg få låne venninden min sin border collie, (Mira) på trening, siden jeg ikke har noen hund og gå med nå som Sita må være i ro, så for jeg låne Mira 🙂 Har jo betalt hele sommerhalvåret for og trene, så da er det greit og få trent litt også 🙂 veldig gøy og trene med Mira, hun er en fantastsik hund, som jeg tror kan bli veldig god. Var på første trening med henne i dag, og hun bruke under 10 sekk på en liten bane. Skal lære inn ordelig felt på henne også, så dette kan bli gøy, begynte alerede i dag, og hun tar ting vedlig fort. Skla etter vært kansje starte henne også i kl 1, når hun blir stødig nok 🙂 Var veldig gøy på trening med henne i dag, takk for at jeg låner henne<3

Her er film fra dagens trening:

Mira som jeg trener med nå i sommer:)

Sita må ta det med ro og bli bra igjen<3

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Sita er skadet og må ha pause med agility frem til august:(

  1. kjedeig og aldri få noen komentarer, er det ingen som besøker denne bloggen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s