Sandefjord stevnet 09-10.06.13

I helgen som var, gikk vi siste stevnet før sommerfeireien i sandefjord. Gikk bare inviduelt på lørdagen, og både inviduelt og lag på søndagen. Lørdagen startet dårlg, med et kjempe begynnesle. Det var agility3stor først, og der staret det med sjuvstart, deretter riv på første hinder, disk på andre hinder, og hoppende vippe felt på fjerde hinder. Da tok jeg henne bare rett ut av banen etter hun tullet på vippen, skikkelig dårlig start, men det kunne bare gå bedre utover, og det gjore det også.

Neste løpet var hopp3stor, og det er kansje det mest sureste og bittreste løpet jeg har gått noen gang. En bane med masse feller, og det var blandt annet muren, som stod rett ovenfor når man kommer på oppløpet, og vi suste igjennom hele banen, og jeg fikk henne til meg før muren og vi reddet den fellen der, og vi var feilfire, helt til JEG glemte at muren var med siste gangen, som var nest siste hinder. Muren hadde jeg helt glemt, fokuset mitt var og ikke ta muren først, og det greide jeg, men så glemte jeg og ta muren andre gangen, når man faktisk skulle ta den før siste hinder. Men i hodet mitt var jeg så innstilt på at muren var felle, og den var jo det, bare det var før man tok det hindet før, men etter så skulle man voer den som var nest siste hinder, før mål hindret. Og vi var feilfrie helt til vi disket på at jeg glemte og ta med muren som var nest siste hinder, det går ikke ann og tenke seg til hvor utrolig suurt dette var for meg, når vi hadde så bra tid på 29,65,også glemmer jeg bare og ta med muren fra og være feilfri, til og diske for at vi ikke tok med muren i siste liten, så utrolig irriterende, fortsatt sur på meg selv for at jeg kunne glemme og ta med den. Da hadde vi fått siste hopp certet også, så surt:( hopp løpet er i filmen.

På søndagen startet det igjenn med agility3, og der gikk det veldig mye bedre, tror jeg var veldig innstilt på og få til løpene på søndagen, siden vi gikk nesten feilfritt på hoppløpet på lørdagen. Så vi gikk feilfritt igjennom agility3 løpet, men fikk desverre en liten snurr som kansje tok 2 sekkunder, på serpentinene før stigen, på det siste hindret i serpentinen, hvor hun skulle på nedsiden, hun holdte på og hoppe på oversiden, men så fikk jeg henne tilbake på andre siden av hindret i siste liten, det som sikkert tok et parr sekkunder, som gjore at det ble 2 plass. Kom oss igjennom hele løpet med 00,00 feil. Vi fikk 2 Plass, med tiden 34,94, og vinneren hadde tiden på 33,24, ikke mange sekkundene om og gjøre fra første plassen som fikk certet vi hadde håpet på og få, litt surt, også var den som vant heller ikke fullcertet:P så da fikk ikke vi cert:/ litt kjedelig at den røyk, bare 1,5 sekkund forann oss, men morro var det uansett med en 2 plass, og et bra løp jeg er fornyd med 😀

Neste løpet var lag for asker, der gikk vi det aller beste løpet, med bestefeltene, som på trening og gikk helt feilfritt, et løp jeg er kjempe fornøyd med, kansje det beste løpet på lenge. Desverre kom ikke de to andre seg igjennom på laget, så laget kom vel på en 7 plass eller noe.

Siste løpet var hopp3, også et løp med mye feller. Der startet det fint, men så beveget jeg meg alt for langt opp på tunnel nummer to, så da løp hun rett inn i feil tunnel inngang, ser på filmen at jeg plaserte meg alt for nærme feil inngang, så det var min feil for jeg ble litt for ivri og løp når jeg hadde sendt henne inn i den første tunnelen, og det er jo gjerne sånn at når man vet at man først er disket så slurver man på resten, så da ble det til at vi bare tok de hindrene rett forann oss, og løp ut til slutt, helt greit.

Det ble en grei avslutting før sommeren på oss, en 2 plass og 3 gode løp denne helgen, så nå er det ferie fram til begynnelsen av august.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s