Agility stevnet NKK Drammen 01-02.06.13

I helgen som var, var det uoff agility stevnet på lørdag på nkk drammen, og offisielt på agility stevnet søndagen. Vi deltok på begge. Startet på lørdagen med uoff, begynte først med agility. Tok det uoffisielle som en trenung, målet var og få felt på stigen, som vi er noe vi har problemer med nå, og det fikk vi heller ikke. Bestemte meg for og gå hele banen dersom hun tok feltet, og håpet sefølgelig på at hun gjore det, og vist hun ikke tok feltet, ta det på nytt og gå ut av banen. Og det staret med to hopp, så slamom, og to hopp, så stigen. Jeg ga beskjed i god tid, og hun hørte ikke, gikk ikke ned på stige feltet, og jeg måtte ta stigen på nytt, deretter ta et parr hinder og løpe ut av banen, uten og gå den ferdig. Hadde et håp om at hun tok feltet, men i det siste så har det skjert seg, slet ikke med dette før oslohundeshow. Hun har hatt fine felt i et helt år nå, også plutselig når Osh helgen kom, så har hun begynt og tulle på stigen igjen, utrolig kjedelig. Fikk værtfall rettet på feltet på lørdagen, uten at det hadde noen betydning på søndagen.

Neste klasse på løragen var åpen hopp. Der staret banen, med løping. Først vanlig hopp, deretter hjul, så lang rett tunnel ned til andre siden, også to hoppehinder ved sidnav hverandre. Dekket henne på start, prøvde og gå lengst mulig langt vekk fra henne, sånn at jeg skulle rekke og løpe helt ned for og føre der nede. Så roper jeg på henne når jeg står litt ovenfor hjulet, og jeg begynner og løpe når hun er over første hindret. Jeg regner med at hun tar begge hindrene, og løper mot tunnelen, men når jeg snur meg litt til bake for og se at hun tar hindrene, så løper hun rett forbi hjulet, og jeg ser det akuratt, og hun kommer mot meg i stor fart, og fyker rett inn i tunnelen, disk. Plutselig gjør hun ting hun ikke pleier, hun pleier alltid og ta hjulet, kansje jeg skulle sagt hopp hjul, eller noe, eller at jeg løp for tidlig. Jaja var uoff, men kjedelig alikevell.

Så over til søndagen, da dagen begynte med hopp3, det var også uttaks klasse. Dommeren har jeg fått cert av før, så der kunne vi ikke fått gjeldene cert igjen, men uansett fin bane. Hopp klassen var det beste løpet. Vi fikk en vegring, med 5 feil i slalomen, taper noen sekk på det, og to riv, en liten sving. Tilsammen 15 feilp, og det ble en 10 plass. Grunnen til at det ikke ble en 6 plass, var for de vi brukte 2 sekk ekstra på og ta inngangen på slalomen på nytt, og en sving som tok ca 2 sekkm tapte tilsammen 4 sekk på vegring og en liten sving. Tiden vår var 33,38, og den raskeste var på 29,56 eller noe, tiden hadde vært høyere opp på listen, dersom vi ikke hadde hatt vegring ovs, men greit nok, fornøyd med løpet 🙂

Neste klasse var agility3, det var det dårligste løpet i løpet av helgen, ikke noe fonøyd med det. Det staret fint, men etter vippen, så så gikk jeg veldig nærme henne og jeg ble stående litt igjen, og da føyk hun rett over det første hindret som stod på venstre side der, og hun skulle rett frem i tunnelen. Ikke nok med det, når vi på slutten kommer til stigen, så tuller hun igjen på nedfeltet, og jeg skal til og rette opp feltet en gang før jeg går ut av banen, men da løper hun over stigen tilbake, så jeg må ta henne over to ganger, tilbake igjen, og da ble det alt så dårlig, så da prøvde jeg og rette opp i det, også gå ut med henne, men da følte jeg bare at alt bare ble dårlig, var ikke noe særlig resten. 😦

Siste løpet på dagen var lag løpet for askerhk, der var det en felle, som jeg var veldig oppservang på, så mye at det var målet med løpet og ikke få sita i den fellen, etter mønen, var det rett inn i tunnel på den borterste siden, og den nærmeste siden lå vendt mot mønen. Konset samtidig på at hun skulle vente på feltet, men det skjedde ikke, hun løp fra meg og rett inn i feil inngang, uten om det var løpet bra, men fikk ikke tatt det som var målet i den klassen og få til, men nesten alle disket på det. Var ikke helt helgen for oss, fornøyd med hopp3 løpet, uten om det var vel det ikke så veldig mye og skryte av. Fikk filmet alle løpene, men løpene på lørdagen, ble litt forkortet, da ikke alt ble med, men fra søndagen er det film fra alle tre løpene, takk til mina som filmet.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s