Nordkisa 18 og 19 mai 2013

I helgen var det stevnet på Nordkisa. Vi gikk lag, ag, hopp og åpen begge dager. Lørdag begynte første klassen med a3s, kl 9. Det var jo dagen etter 17 mai, den 18 så jeg klarte og forsove meg litt. Det begynte kl 9, så jeg rakk ikke og gå banen, når jeg kom hadde halvparten i klassen gått. Så da var det bare og si at jeg skulle gå til sist, løpe og hente hunden, og se på et parr stykker før meg og gå inn. Lærte fort banen, men disket desverre på at hun kom for fort på en tunnel inngang.

Neste klasse var lag, der gikk det dårlig for alle på laget, alle disket, og det var faktisk bare et lag som kom igjennom, da det var en vanskelig bane. Sita løp akuratt forbi et hoppehinder igjen da hun kom i så stor fart, og for rett inn i tunnelen, og de andre på laget disket og fikk små feil, så var ikke dagen for vår del.

Neste klasse var h3s, der startet det med at Sita løp feil på slalomen, så vi fikk vegring, også tok jeg henne ikke lengt nok tilbake så det ble tre vegringer, pluss mere tull på resten av banen, da vi alerede var disket. Så det var ikke det beste løpet.

Åpen hopp stod vi over, da det begynte og regne og tordne, og merket at Sita var litt urolig, så da ville jeg ikke at hun skulle gå når hun var det. Fikk bare filmet et løp fra lørdagen, og det var det dårlige hopp løpet.

Søndagen startet igjen med a3s, der kom vi for sent igjen, men vi var egentlig der da det skulle begynt, for det stod at det begnte kl tolv, og vi var der tolv, men tydeligvis var de rasekere en tidskjema så da fikk jeg heller ikke gått banen, men så på de andre og lærte den rett før jeg skulle inn.I ag3 løpet ble hengene litt bak, når hun løp igjennom tunnelen som lå under stigen, og jeg måtte løpe rundt stigen, så rakk jeg ikke frem. Så løp hun forbi første hoppehinder da hun kom ut av tunnelen, så da ble det disk der. Ellers tok vi resten av banen og hun hadde fine felt så det var ikke så ille, bare kjipt og diske.

Neste klasse var h3s, der kom vi igjennom uten disk, vi fikk 10 feilp, banen var litt vanskelig, for det var flere valg muligheter på en kombinasjon på tre hinder, og jeg valgte en som ble for tight for henne, vanskelig og beregne farten når man går banen, så jeg skulle gitt henne mere plass og sendt henne rudt vingen som var lengst bort, siden svingen ble for brå med den innerste vingen, så da ble det mye rot og snurr, pluss at hun rev. Etter det kom hun feil på slalomen som også gjore at vi fikk 5 feilp, da endte vi på en 14 plass, var mange med 5 felp også.

Neste klasse var lag igjen, og der kom vi igjennom nesten hele banen, før vi disket på slutten med fellen jeg så kom, møne, så rett inn i slalomen som stod ved sidav mønet, og hjulet stod rett frem, og jeg ropte men jeg gikk for langt opp, så hun tok hjulet og vi disket. Resten av laget dikset også, så var ikke dagen dette heller.

Til sist var det åpen hopp, igjen disket her også, da det var en felle jeg ikke var forbredt på, for det var en felle jeg forbedte meg på før den fellen her, så da løp hun rett inn i tunnelen som var i min blindsone da jeg trodde hun var rett ved meg, og jeg krysset fornn henne, så skulle vi på hjul, deretter hindret ved sidnav, men disket før vi kom så langt. Var ikke helgen for oss dette, bare disk, og en 14 plass, mye fine felt da, men ikke perfekte løp.

Håper det blir bedre neste helg, da er det OSH, og vi er medlt på alle dager. Film fra helgen er under her, fikk bare film fra h3s løpet på lørdagen, og h3s og åpen hopp på søndagen. a3s og lag løpene ble desverre ikke filmet, da jeg ikke hadde noen til og filme, litt synd det, siden jeg hadde så fine felt der.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s