Moss 1 Mai 2013

I helgen var det agiliy stevnet i moss. Vi gikk, agility, hopp og lag.

Første klasse var agility3, vi har ikke konkurert siden drammen sist, så Sita var så ivri. Hun ventet ikke på første feltet, så da valgte jeg og ta henne tilbake på stigen, også tok jeg alle feltene nøye, og hun ventet på de andre feltene, selv om vi disket i det løpet, pga at jeg tok henne på feltene. Men syns det er viktig og prioritere felt på stevner også, ikke bare på trening, sånn at hun skjønner at hun ikke bare må stoppe på felt på trening, men også på konkuranser.

Neste klasse var hopp3, der hadde jeg breefet helt feil, for der hun løp inn i tunnelen andre gang, der skulle jeg tatt henne i mot på nedsiden, og ikke stått med kroppen mot tunnelen. Så vi disket da hun løp rett inn i tunnelen, da jeg skulle ført fra nedsiden. Men lærer for hver gang, har jo ikke vært så lenge i klasse 3.

Siste klasse var lag, for asker. Der ble det nok en disk, selv om jeg da stod på rikitg side, og ropte, men hun føyk igjen inn i tunnelen, resten av laget disket også, vel kan vel ikke si det var stevne dagen for oss.

Har en film bare fra hopp3 løpet, og mange bilder.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s