Agility stevnet Mjøndalen 2013

Sist helg var det konuranse i mjøndalen. Vi gikk både på lørdag og på søndag. Lørdag staret med agility3 som begynte halv 11, så det var deilig og ha litt god tid på seg. Pappa var med og filmet og tok litt bilder. Agility3 kom vi igjennom med kun et riv på nest siste hinder, urolig surt, når resten var feilfritt, uten om det ene rivet vi fikk, og fine felt og alt. Så vi endte på en 7 plass.

Så var neste klasse alg for asker, det er det dråligste løpet jeg hadde i helgen. Staret med to hopp, så stige, og hun hoppet rett av feltet på stigen, hun har ikke gjort det på et halvt år, så ble skikkelig oppgitt når hun gjore det. Noe jeg gjore annerledes i det løpet, var og løpet helt forann henne og bremse henne på feltet, for og gjøre det enda mer at hun må brmese opp, men det funket dårlig, siden jeg løp i for veien. Rett etter hun hadde hoppet av på stige feltet, tok jeg henne bare tilbake, og fikk henne til og stå der. Så gikk vi videre til mønet, der jeg sa stå, men da løp hun videre, så tok henne tilbake der også og fikk henne til og stå på feltet til jeg sa at hun kunne gå.

Og når da vippen kom på slutten, så stoppet hun faktisk der, og sto fint på feltet, så det var værtfall bra.

Siste klassen for dagen var hopp3, der kom vi fint igjennom, og fikk kunn to riv, og kom på en 8 plass.

Søndagen startet med hopp3, og vi gikk et bra løp der også, med kun et surt riv, og kom på en 11 plass, men det var ti feilfrie da, og vi hadde 5 felip, så da kom vi under der. Surt med det ene rivet.

Neste klassen var agility3, der gjore jeg en veldig irriterende feil, når jeg gikk banen, så hadde jeg tenkt to måter og føre på, før mønet, og jeg plaserte meg på feil side sefølgelig, hadde jeg tatt i mot fra andre siden, så er jeg sikker på at jeg kunne kommet igjnneom det løpet, for vi hadde ingen riv der, så irr, plaserte meg litt fiel og Sita løper rett frem på feil side av hindret, dermed disk. Men da har jeg sett resultatet av den banen der, burde ført på andre siden, løpet i seg selv var bra, fine felt og alt, men nye muligheter.

Siste klasse for dagen var lag for asker igjen, og der gikk vi også et bra løp, som jeg trodde var feilfritt når jeg kom i mål. Men jeg hadde glemt noen hinder i banen. Siden det var gjennom samme tunnel to ganger, ene gangen med slalom, og det var det jeg glemte, så jeg tok en snartvei, og glemte 5 hinder, og gikk i mål, med et bra løp jeg trodde var feilfritt, men som sagt glemte jeg noen hinder. Men resten av laget disket, så det var ikke sånn kjempe krise heller at jeg glemte banen. Er litt sånn hvis det er ting to ganger i en bane så glemmer jeg fort at det er samme to ganger.

Men uansett greit fornøyd med helgen, har jo ikke fått trent så mye nå i det siste, så da var det greit og komme igjennom 4 løp, med små feil bare, så er fornøyd. Nå er det en god stund til neste konkuranse, det er 1 mai for oss, for ikke staret i tønsberg, pga at jeg skal til bort når det er, men blir deilig med ute stenvet snart.

Her er film fra helgne og noen bilder.

Lag løpene er desverre ikke med, da jeg ikke fikk filmet de, men de inviduelle fikk filmet.

.

.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s