Agilityhelg på Moelv 02-03.02.13

Denne helgen har Sita og jeg vært på agility stevnet oppe på Moelv, det var langt og kjøre, så vi overnattet der oppe, i selskap med Mina og Ifa. Fredagen startet med at jeg kjørte hjemme fra i 4 tiden, pakket med meg alt og hentet Mina og Ifa, hjemme hos henne ved alnabru. Så stod vi i nesten to timers kø oppover dit. Vi var vel fremme i 20 tiden. Vi stod opp tidlig dagen etter, da begynte det kl 9, vi var der i 8 tiden. Mina skulle gå første klasse, så jeg hjalp henne med og passe på Ifa, siden hun hadde løpetid. Så gikk Mina først, kom fint igjennom med en 4 plass.

DSC_0755

Der etter gikk vi Hopp3s, det var absolutt ikke en bane som passet for store hunder. Den startet langt ned med lang løpeavstand opp til hindrene gjennom lang tunnel, så man måtte enten ha så styring på hunden at man kunne si hindret på komando fremfor seg, eller sprinte så godt man kunne for og rekke frem til og vise på hindret. Alle med liten og mellom hunder, rakk det akuratt, men med stor hund var det virkelig en utfordring. Vi disket på det med tunnelen, og så opptil flere med stor hund som disket bare på det, at de ikke rakk frem, spesijelt de med raske bordere. Alt i alt var det bare 7 stykk som kom igjennom den banen uten og diske og det var ikke bordere for og si det sånn. Så var ikke så rart den var vanskelig.

Etter hopp klassen på lørdagen var det agility, Mina gikk først og kom fint igjennom med bare 5 feilp. Så var det oss, vi kom nesten igjennom, jeg klarte og gjøre en liten feil, etter pølsa trodde jeg at jeg rakk og krysse forann henne, for og da sperre hindret, men det rakk jeg ikke, hun løp rett inn i slalomen, og disket. Utrlig surt, det løpet kunne vært feilfritt jeg hadde vært på utsiden av lengden, men gjort er gjort.

Siste klasse for dagen var åpen hopp, der kom vi feilfritt igjennom, hadde litt store svinger, det som gjore at vi kom på 3, var bare 2 sekk bak vinneren. Men fornøyd med løpet, 3 plass var greit det, av 75 stykk 😀

Mina gikk lag også, så vi var ikke ferdig før 20.15. Søndagen startet med en kjempe fin hopp bane. Vi gikk et kjempe bra løp, og kom feilfritt igjennom med beste tid, og vant klassen, med CERT 😀 Veldig synd at jeg ikke fikk filmet dette løpet, det løpet suste vi igjennom.

DSC_0742

Så var det agility klassen, der gikk det også veldig bra, og vi kom igjennom med bare 5 feilp, et riv, og 5 plass, var 4 feilfire der, så vi kom på 5. Veldig synd med det ene rivet, regnet ut at hvis vi ikke haddde fått et riv hadde vi vunnet denne klassen også, siden vi hadde beste tid 🙂 Mne uansett fornøyd med helgen. Søndagen var vi ferdig kl 4, og vi var hjemme 19.30, lang reise, men det var en hyggleig tur 🙂

Her er film fra helgens løp, desverre ikke med det feilfrie hopp løpet på søndagen, som vi ikke fikk filmet, typsik at det eneste løpet som ikke er filmet er det beste:

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Agilityhelg på Moelv 02-03.02.13

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s