Debutt i kl 3 i hopp og ag på Kløfta 04.11.12

I helgen debuterte vi i klasse 3 i hopp og agility på Kløfta.

Første klasse var hopp3s, var litt spent på hvordan kl 3 banen var, men vi kom oss god igjennom hopp løpet, fikk en vegring bare på et hoppehinder, da hun skulle bak hindret på baksiden, så da ble det en liten vegring som tok et parr sekk, også ble det et riv, bare 10 feilp, så er veldig fornøyd med det som debuteringsløp, vi fikk bra tid, 2 sekk bak den med beste tid bare, som bare fikk 2 riv, så er veldig fornøyd 🙂 ble en 6 Plass.

Så var det agility løpet, der var det en mye vanskeligere bane, det var nesten ingen som kom igjennom, den var veldig krevnede, når jeg hadde breefet, tenkte jeg herregud, skal jeg gå denne her. Men utrolig nok kom vi oss fint igjennom den, med disk på nest, nest siste hinder. Det var krevde svinger, og mye lure hinder, mange feller. Og på slutten var det mye rare vinkler, så da traff forlabbene hennes akuratt tunnelinngangen, var bare en millimeter fra og komme igjennom, så er egenlig veldig fornøyd. Greide nesten hele banen, til og være første gang i kl 3 agility, så det var jeg fornøyd med 🙂
Og en så krevende bane i tileg, var jo bare tre stykk hunder som kom igennom.

Det var kjempe gøy, og gå klasse 3 nå, spendene og gøy med masse nye utfordringer, gleder meg masse til alle stevnene femover.

Neste stevnet ut er dogs4all, der er det medlt på hele 344 hunder, så det kan nok bli utfordrene og morro 🙂

Film fra helgen:

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s