Norwegian Open 20-21.10.2012

Nå i helgen var det Norwegian Open, var medlt på tilsammen 10 klasser denne helgen. Gikk, Agility2s, Hopp2s, Norwegian open kvalifisering, og tunnelcup med Sita på lørdagen. Også hadde jeg med snusmummerikken (Bessie fammiliehunden) i agility1s, og hopp1s, og norwegian open.

Lørdagen startet med en kjempe knall løp med Sita, i ag2s, feilfritt, bestetid og 1. Plass med siste napp til kl 3 😀 kjempe gøy!

Så gikk jeg tunnel cup med Sita, der gikk jeg helt i surr med alle blå, rød og gule tunneler etter hverandre så der glemte jeg et hinder 😛

Der etter gikk jeg Norwegian open kvall med Sita, der gikk det og staret kjempe bra, Sita var super, men etter slalomen hadde hun en fører som var helt glemsk, jeg løp bort til feil hinder, og disket meg selv, for de jeg glemte banen, vi skulle rett frem på lengden, men da etter slalomen viste jeg henne rett til høyre på hinder 14, og gikk uten om lengden som var 12 og hindret som var 13, litt surt, bare for det jeg glemte banen 😛

Etter det gikk jeg ag1s med Bessie, hun gikk feilfritt og fikk en 8 plass.

Så gikk jeg hopp2s med Sita, der fikk vi et riv, og en slalom feil, kom litt brått på den, også igjen glemte jeg banen, og stoppet opp for og se hvor jeg skulle tapte litt tid på det, men vi kom faktisk langt under standartiden slev om jeg stoppet opp i banen i noen sekk. Så vi fikk 15 feil og 12 plass.

Så var det Norwegian open kvall med Bessie, da hadde jeg værtfall fått med meg at jeg skulle rett på lengden etter slalomen, så med Bessie gikk jeg feilfritt og kvalifiserte oss til finalen på søndagen, som nummer 26 plass, med tidsfeil, Bessie går stødig med ikke så kjapp som sita. Bessie er en klasse 1 hund 🙂
Men alikevell gøy og kunne oppleve og delta i finalen for det.

Super fornøyd med lørdagen med 1 plassen 😀 , ble desverre ikke filmet det fine ag løpet mitt, siden pappa tok bildet i stedet.

Så var det søndagen.

Søndagen hadde jeg tre klasser for dagen: Ag2s, H2s med Sita, og Norwegian Open finalen med Bessie.

Startet med ag2 løpet med Sita, fikk ikke lov og rykke opp fra lørdagen til søndagen, så da blir det klasse 3 på neste stevnet. Så da var dette siste klasse 2 løpet mitt, målet mitt der var og få henne til og ta alle feltene bra, og det greide vi, hun sto pent på alle feltene, og hadde et fint løp, selv om vi disket etter vippa, pga at jeg konsett sånn på feltet, at jeg glemte meg etter vippen hvor vi skulle, men fornøyd.

Deretter gikk jeg Norwegian Open finale med Bessie, det var egenlig kjempe gøy, selv jeg gikk med snusmummerikken, så var det morro og få all fokus fra publikum på seg når man var i ringen og få litt det følsen at alle ser på, så tar erfaring ut av det til en annen gang jeg kansje skal gå med Sita der med hundre ganger større utfordring. Kom igjennom med Bessie med 10 feilp, hun hoppet av vippen, også ble det en liten vegring på slutten, så totalt 8 plass med henne.

Og til best og sist, hopp2 løpet til Sita, som vi gikk helt feilfritt med nest best tid, bare 2 sekk bak vinneren, hadde en litt stor sving på slutten bare, men det var feilfritt med 2. Plass, og siste napp til kl 3 i hopp også 😀 Det var en supert løp, følte bare at alt gikk rett hele veien. Er bare super fornøyd med helgen 😀 Kommet opp i ag3 og hopp3 i løpet av denne helgen her 😀

Her er video:

Bessie`s løp:

 

 

 

Sita løp:

 

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s