Agility stevnet Askim 30.09.12

På lørdag var vi på agility stevnet i Askim, klassene var, Hopp, ag og åpen.

Denne dagen av ble en dag med bare nedturer og uflaks, begynte med at jeg skulle passe på Bessie, og når jeg skulle dra om morningen hadde hun greid og stikke av som fuglehunder som oftest gjør, og jeg ropte i sikkert 10 min, men ingen Bessie kom, Sita satt sefølgelig klar utenfor og ventet og hadde for engst skjønt at vi skulle på konkuranse, så til slutt måtte jeg ta med meg Sita og dra, når Bessie ikke kom, det endte sefølgelig med mer tull når jeg kom hjem, for ikke nok med at den hunden stikker av og ikke hører, men når den da hadde blitt sloppet inn av bestemor, så hadde hun fått blokering og rasert hele huset da jeg kom hjem. Revet ned gardiner, persienner, knust blomster potter utover gulvet, og spist seg igjennom persiennene, og skrapet opp alle dørene i huset, helt håpløst med den bikkja der. Gammel hund på snart 7 år, klarer ikke og være alene i noen få timer, før den for blokering og spiser seg ut av sitt egen hus, bare fordi den er alene noen få timer, utrolig slitsomt, og lite gøy. Lite søvn også, endte med og legge meg kl3 , og opp kl 8, med bare 5 timers søvn funker ikke kroppen, eller reaksjons evnen så bra, noe som jeg merket på lørdagen, ikke bra resultat, neste helg er det tilig i seng, og ikke noen Bessie.

Startet med Hopp2s, gikk veldig bra frem til tunnelen, da jeg tenkte alt for mye på at hun ikke skulle hoppe rett frem og løp litt fra henne, og plaserte meg for langt frem, så hun krysset bak meg, og inn i feil rør inngang, jeg skulle plasert meg forann den bakerste tunnel inngangen og brukt armene mere, men fikk et riv på 3 første hinder, så hadde noen feil fra før, men er egenlig fornøyd med løpet for det, selv om det var en veldig kjip disk, det siste hindret vi rev, var min skyld, for jeg løp på hindret, så egenlig hadde Sita bare 2 riv, men disk på tunnelen.

Neste klasse var agility2, der disket vi også, selv om det staret bra, var en flott bane, men desverre var jeg for rask etter tunnelen, og løp litt forann henne, når hun komut av tunnelen, og forventet at hun skulle hoppe, men da løp hun forbi hindret, og jeg så det for sent, og hun hoppet neste hinder, der med disk, også gjore hun samme feilen en gang til etter disket, tilsammen 2 vegringer, men med disk. Vedlig kjipt, for hadde supre felt, og hun fikk nesten ingen riv, fikk et på slutten, men det kunne vi unngått dersom vi ikke hadde disket, for etter disket så ble ikke jeg så konsentrert på alt riktig, så sendte henne før meg, så det var surt disk, men fornøyd med løpet, med fine felt.

Siste klassen, var åpen hopp, det er et løp ejg nesten ikke vill nevne en gang, det ble bare tull, etter mye disk både i ag og hopp klassen for dagen, var jeg lite håpefull for og komme igjennom, og det gikk som forventet av meg, disk på føste tunnel, kunn min feil, jeg hang ikke med, ble bare tull, så gikk ut av banen, uten og fullføre resten, da følte jeg at alt ble tull i banen, då ville ikke fortsette mer, når jeg var så oppgitt. Nye muligheter på neste stevnet, var ikke dagen det her.

Neste helg er det nytt stenvet, her er film fra hopp og ag klassen.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s