Agility stevnet, Maridalen 01.09.2012

I helgen var det agility stevnet på Maridalen, vi gikk tilsammen fire løp. Agility2, hopp2, lag, og åpen hopp. Det var bare på lørdagen, begynte med første klasse, som var agility2s. Rett før det løpet var jeg sliten og stresset, for det jeg hadde klart og surre meg bort med gps. Hadde kordinert adressen til noe som het Maridalsveien, som tydeligvis var en vei inne i oslo, rett ved postgiro bygget, så kjørte jo helt omvei.

Selv syns jeg det var rart at gps`n viste at jeg ikke skulle ta av ved sinsen krysset inn til venstre ved ring 3, den viste bare vei ret frem, inn i sentrum og det syns ejg var rart. og ble jo kjempe stresset for konkuransen hadde jo begynt når jeg kjørte feil inne i oslo. Og da endte det med at jeg havnet i maridalsveien en plass inne i byen, (sentrum), helt feil vei. Så kjørte igjennom opra tunnelen, og ut på motor vein igjen, og mot stabekk, opp til bekketuen, og bort til haslum, og til jar, mot røa, også ned til Sinsen igjen, der jeg var først, hvor jeg skulle fulgt veien jeg selv var helt sikker på at det var i starten. Når jeg kom dit igjen, skrudde jeg av gps`n også fulgte jeg bare veibeskrivelsen på mailen, også den veien jeg var sikker på at det var, og da kom jeg riktig med en gang. Skulle bare fulgt der ejg selv var sikker på at det var, og ikke den teite gps tingen som bare viste feil inn til maridalsvein inne i oslo.

Var rimelig lei og sur når jeg kom frem, og stresset, etter og ha kjørt runde rundt hele Oslo, når jeg bare kunne tatt av ved krysset, så hadde jeg vært der med en gang. Var også nummer to ut i første klasse, så fikk velidg spenning i kroppen rett før jeg skulle gå, noe som gjore at jeg førte uttydelig og feil med kroppen, sånn at jeg startet med en vegring, også ble det disk, når jeg pekte rett frem med kroppen på feil hinder etter tunnelen. Ikke et løp jeg var veldig fornøyd med, pluss at hun jukset på feltene, og gikk alt for fort av feltet, og ikke ventet, som hun gjør på trening. Vegring på slalomen ble det også, og mye feil, ikke et løp det er så mye og si noe om, annent en at det var surrette og dårlig, og jeg var spent.

Neste klasse var hopp2 løpet, der gikk det mye bedre, og var en grei bane, men fikk desverre 5 feil på slalomen, da jeg plaerte meg litt feil, forhold til vinkelen. Resultatet ble en 6. plass.

Så var neste klasse ut, lag løp, noe av det som skuffet meg mest denne dagen, for Heidi kom igjennom banen, og Stein og, ikke sissel, men de to andre var feilfrie, også klarte vi og diske på et av de første hindrene, nemlig tunnel inngangen, for vi var lengere ned på startslisten, så mange andre raske hunder som hadde gått før oss, hadde dratt tunnelen utover, sånn at høyre tunnel inngang ikke lå mer synlig til lengere, så det første Sita så var venstre inngang, og da trakk hun mot den med en gang, selv om den lå lengst unna, men det var fordi den andre inngangen ikke lå på plass lenger, for tunnelen lå nesten først i en hestesko, også var den blitt dratt lengere utover. Så da gikk det fort, også var vi disket for feil tunnel inngang, noe som var utrolig kjipt. Er så typisk, og resten av banen gikk egentlig greit, var litt oppgitt etter disket, så da var jeg ikke helt med, så tok et parr feil hinder på vei ut, også var jeg ikke helt fornøyd med feltene.

Hun hoppet halveis fortilig av og var overstresset på feltet. Var så surt og diske, typsik det at jeg alltid kommer igjennom hver gang de andre på laget disker, også endelig når de andre var feilfrie og kunne vunnet lag løpet, så disker vi sefølgelig på en så liten og teit feil som en tunnel inngang. Spesjlet kjedleig i ettertid, når jeg fikk vite av lag sjefen at laget kunne fått første plass og nm napp, hvis jeg ikke hadde disket, uff ikke gøy, ble litt oppgitt over meg slev etter det løpet, var så surt, bare pga en tunnel, skulle få gått en runde til når tunnelen lå på riktig sted. Er fortsatt bitter for at det skjedde, kunne øsnke jeg kunne gått en gang til og gjort det bedre, ville det beste for laget, så hadde nok ikke tatt felterne på nytt heller hvis jeg ikke alerede hadde disket på tunnelen i starten, siden ejg alerede var ute, så benyttet jeg resten av disk løpet til og ta feltene ordelig.

Siste klassen for dagen var åpen hopp, der gikk vi effektift igjennom hele banen, med bare en snurr og et riv, tapte nok et parr sekk på snurren, pluss 5 feil på rivet, men greit fornøyd med åpen hopp, fikk en 5 plass. Men ikke den beste stevne helgen, mål til neste gang er og få feltene perfekte, og få Sita til og ligge lengere ved start, sånn at jeg kan gå lengere inn i banen, for og plasere meg i god tid. Noe av det som jeg blir mest stresset for på stevner er at jeg er redd for at hun skal sjuv starte, før jeg er klar, for hun ligger alltid helt i krype modus på alle stevner, og ser det er like før hun kommer mot meg, jeg må jobbe mer med det, og være mer konsekvent på start, for merker at jeg er roligere hvis jeg kan plasere med bra ved start, også få henne helt safe få alle felter, så jeg slipper og måtte fokusere for mye på det. For det er ofte jeg glemmer hvor jeg skal, hvis jeg skal få henne til og vente på et felt. Så har litt og trene på.

Neste stevnet, er klubbstevnet 15 september, da skal jeg gå to løp, så da blir det nok mye felt trening på det uoff stevnet.

Her er film fra helgens løp:

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s