Fredrikstad agility stevnet, 25-26.08.12

I helgen var det agility stevnet i fredrikstad, 25 og 26.08. Venninden min Susann gikk også med sin lånte åssie, Schumi. Dagen begynte med hopp2 på lørdag, vi var litt sent ute på lørdag morgen, siden vi fant ikke frem, vi kjørte til der stevnet var i fjor, da vi trodde det var der, men der var det ikke i år, så vi brukte ekstra tid på og finne frem til stedet. Når vi først kom frem, hadde klassen begynt, så Susann ville ikke gå uten og kunne banen, jeg deltok, selv om jeg ikke hadde gått banen, der de andre gikk. Var ikek så vanskelig og huske, så det satt godt i hodet, og vi kom igjennom banen, med et irriterende riv, 5 feilp, som kunne vært siste napp til kl 3, endte på 10. plass.

Så var det agility klassen, der gikk alt greit helt frem til slalomen, da Sita plutselig hadde fått det for seg og bare tulle, løp rett inn i andre port inngang, også vegrett hun åtte ganger før hun tok den riktig, det var bare tullete, med den slalomen, resen av løpet gikk greit, men disket med for mange vegringer på slalomen da.

Med Susann, gikk det bedre, men hun fikk desverre også litt for mange vegringer og disk.

Siste klassen for dagen var lag for Asker,  der leverte vi et feilfritt løp, tror jeg, glemte banen littt så kom ann på om jeg fikk vegringer for at jeg glemte hvor jeg skulle, men tok riktig hindre, resten av laget disket desverre, eller det var meg og en til som kom igjennom.

Neste dag, staret med hopp, da var vi tilig ute, men jeg hadde ikke sett på startslistene, og Sudann var først ut, så jeg stod klar til og filme, men i det jeg skla til og filme, hører jeg sefølgelig, ( å neste ut er maiken og sita). rett etter Susann som var først, da var jeg tydeligvis nummer to i klassen rett etter henne, av 40 startene. Går det ann og ha så uflaks, virker nesten som om de gjore det med vilje, så tilfeldeig at vi går rett etter hverandre.

Det var så irriterende, fikk ikke sett på henen eller filmet henne, og det samme fikk ikke hun med meg heller, ble bare stress for oss begge. Måtte løpe helt til bilen og stresse for og hente Sita, og løpe til ringen, fikk ikek sett Susann sitt gode løp heller. Jeg spurte om og bli satt lengere ned på starslistene, men de sa nei, noe som aldri pleier og være et problem, jaja, vet værtfall til neste gang at jeg skal si fra i god tid at jeg ikke skal gå i samme rekkefølge som venninden min. Og hun gikk nesten feilfritt også, bare feil tunnel inngang, men bra løp, og hun var fornøyd.

Mitt løp også var knall bra, fornøyd med det, og kom bra igjennom en litt vanskelig hopp bane, med bare et riv, 5 feilp i dag også, kunne vært siste nappet her også, men de teite 5 feilene, på grunn av et riv, litt små irriterende, med et så bra løp. Var ikke amnge som kom i gjennom, vi var tilsammen 5 som kom igjennom uten og diske, av 35 stykk, så fornøyd med det, vi fikk også 1. plass, med de 5 feilp. Fikk sefølgelig ikke filmet det, da det ble så mye tull med starten…..

Neste klasse var agility2, der surret jeg, da jeg valgte og ta blind bytte forann henne, og hun kom for fort på, og kom på min andre side, motsatt av dit hun skulle, trodde jeg rakk det, men det gikk for fort, så fikk vegring på det. Etter vippen, fikk ejg feil slalom inngang, da jeg plaserte meg litt feil, så fikk vegring der også. På mønen gikk hun litt fort av feltet, så jeg tok hele mønen på nytt, når jeg først hadde feilp, så benyttet jeg sjangsen til og ta fletet skikkelig, og heller diske og få bra felt, ikke det beste løpet. Susann gikk også den klassen, de kunne kommet igjennom med bare feilp, hvis hun ikke hadde tatt mønen på nytt, så de disket også.

Siste klassen for helgen var lag løpet for asker, Susann fikk gå som prøvehund, og gikk veldig bra, kom igjennom banen, med bare 2 vegringer, så det var bra. Med oss der i mot gikk det ikke så bra, ble et veldig dårlig løp, hun begynte med og tulle på stige feltet, så måtte ta stigen på nytt, noe hun ikke ahr gjort på et halvt år, så det ble jeg litt nedtur for, siden hun hoppet av feltet, når hun skulel stå på fletet, samme med mønen, gikk hun av alt for tilig så tok mønen på nytt også, selv om det ble en førsteplass, var jeg ikke så fronøyd med løpene, siden det ble mye surr, og dårlige felter, for håpe på bedre resultat neste helg.

Film fra løpene er her.

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s