Agility stevnet på Nes 04/05.08.12

Helgen som var, var det første stevnet, etter en lang sommer med bare fri, litt trening bare. Stevnet arrangskjert av Nes hundeklubb. Hadde også med meg Elise med lille Lolla, og hun hadde også med seg det store dråget, en pyrineisk mastiff, men den ble bare sittende og se på. Lørdag startet dagen med at Elise gikk A1M med Lolla, Lolla var ikke helt med så desverre ble det disk.

Så gikk Sita A2S, der staret det fint, men etter vippa, så kom hun litt for langt forann meg, og var inni feil rør inngang før jeg rakk og rope, så disket på feil rør inngang i det løpet. Så var neste klasse Lag, og der gikk løpet veldig bra, holdte nesten på og gå feilfritt, fram til nest nest siste hinder, da jeg kommer litt for langt frem og hun for feil vinkel, sånn at hun fyker inn i feil rør inngang igjen, så ble disk der også.

På hopp løpet til Sita, så hoppet hun ut av de to siste pinnene i slalomen, noe hun sjeldent har gjort før, så det var litt dumt, for da måtte jeg ta slalomen på nytt, og tapte sikkert noen sekkunder på det også, så fikk jeg et riv på et av de siste hindrene sil slutt. Så der ble det en 15 plass eller no.

Siste klassen for dagen med Sita var Åpen hopp, der førte jeg veldig feil, for ejg valgte en veldig teit vinkel på føringen, som tok lengere tid, bare for det ejg var redd hun skulle løpe på slalomen, men når jeg først gikk med hunden, så gikk hun ikke på slalomen, og holdte på og gå en mye raskere vei, men så var ejg så dum og tok henne rundt hindret og tilbake, så vi tapte masse tid på og ta store svinger, pluss at hun feilet på første slalom inngang, så der ble det 21 plass. Alt i alt, lørdagen var ikke dagen for oss, ikke for Elise heller, når Lolla bare surret rundt.

Her er mine 4 løp fra lørdagen 🙂

Søndagen var dagen, da hadde jeg super mange fine løp, 2 av tre løp var knall 😉 Dagen startet med at Elise gikk agility 1 mellom, der de gjore det strålende, og var nesten feilfrie, kjempe gøy, så de ble fornøyde med det. Så gikk ejg første klassen min, A2S, der gikk det supert, gikk bra i gjennom banen, med bare et riv, beste tid, og 3 plass 😀

Så var neste klassen min H2S, der gikk vi igjennom feilfritt, med beste tid, og vant hele klassen, med nest siste napp, 1. PLASS 😀 , banen i seg selv, trodde jeg ikke at jeg skulle få så bra til, for den så litt krevende ut med mye  vinkler og sånn, men neida, vi klarte og jobbe oss igjennom hele banen, det var gøy 🙂 Siste klassen var Åpen hopp, der gikk det også bra, men siden jeg stresset sånn, siden jeg skulle se Elise gå samtidig, så løp hun inn i feil rør inngang, siden jeg var sliten, og var ikke så nøye på den siste åpen klassen, også var det varmt ovs så siste klassen var helt grei, kjempe fonøyd med dagen, og her er film fra begge de offisielle løpene 🙂

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s