Uoff trenings agility stevnet på Askim 24.06.12

I dag så tok vi turen til askim på det uoffisielle stevnet de hadde der, for treningen. Skulle egenlig ha med emg Susann, men hun dro ut i går og var klein i dag, så hun ble det sverre ikke med, noe jeg syns var utrolig dumt, hadde gledet meg. Derfor tok jeg med meg Bessie, (familiehunden) på stevnet, og gikk de to klassene med henne som venninden min skulle gå, siden jeg hadde betalt for det.

Gikk også med Sita, i ag2 og Åpen hopp. Startet med agility med Sita, var ikke så frnøyd med Sita der, siden hun ikke ventet på feltet til jeg sa at hun fikk få, hun tok feltene på både møne og vippa, men ble ikke stående der til jeg sa (gå), så angerer utrolig på at jeg ikke gikk tilbake, hun løp vindere bare, og på treningen i går stod hun helt stødig, så tydelig det at jeg må trene på konkurnaser også, hjelper ikke og bare gjøre det på trening. Nå må jeg trene på det til det sitter, safe, sånn som på treningen. Fikk tatt henne på stigen, for da løp hun av før jeg sa (gå), og da tok jeg henne over på nytt, og sa ( bli), og da ventet hun, og det var bra for det var nest siste hinder, sånn at hun avsluttet med det feltet hvor hun ventet.

Så løp jeg rett bort og satt Sita i buret, og ga henne ballen, og hentet Bessie, og med Bessie gikk det greit, hun gikk igjennom i sitt (gode) tempo og det så feilfritt ut når jeg kom i mål, men uten at jeg hadde sett det, hadde hun hoppet på siden av vingen på første hinder og blitt dikset hun også. Ble desverre ingen film fra agility løpene, men det var diske løp, så var ikke så mye og se.

Så var det Åpen hopp, der startet jeg med Sita igjen først, og kom igjennom med beste tid på 31,82, men med desverre 3 riv, og en vegring, tilsammen 20 feilp, og en 8 plass, men et greit løp.

Med Bessie fikk jeg 2 riv, og 2,5 sekk tidsfeil, og 7 plass, bessie har alltid god tid 😛 snusehunden, jaja morro og ha det litt gøy på banen også, og «breefe» med en tøffel-hunden, før jeg går med Sita jenta 🙂 hehe

Nå er det en stund til neste stevnet, siden er ingen næreme stevner i nærheten før etter sommerferien, så nå er det masse hagetrening fremover og litt på treningene. Også for Susann seg snart sin egen agilityhund, måtte nevne, blir veldig spendene. Hun har jo en dalmansetter fra før, men den duger ikke helt til agility, derfor hun låner Åssien Schumi nå, for og bli bedre, og ha noe ordelig og gå med, men nå for hun endelig seg sin egen ag hund.

Aner ikke hvordan den blir, hvor stor den blir, hvordan den blir sene ut. Det er en valp fra en gatehund fra østen, som er født i norge, når den hunden kom hjem, aner ikke hvordan pappaen ser ut, så den valepne kan være hva som helst. Ble fem valper, en ser ut som en jack russel, og en som en elghund, og en som en leonberger, og en som en islandsk-fårehund, og Susann sin ser ut som en bordercollie mix. Og den er overaskende stor, moren er på størrelse med en Fox terrier, og ser ut som en tibetansk spaniel/corgie/buhund mix. Så den valpen kan bli hva som helst, så for se hvordan den blir.

Lurer på hvilken størrelse denne blir???

Susann (venninde) sin nye agilityhund, lurer på hvilken størrelse denne blir?? 5 uker på bildet

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s