Agility stevnet 10.06 på Hønefoss

I dag var det agility stevnet på Hønefoss, startet i ag2s og lag og hopp2s. Første klassen var agility2s, og det er også den klassen jeg var minst fornøyd med, fikk ikke filmet ag løpet desverre, men det var ikke så bra løp, så det gjør ingen ting. Løpet startet bra helt til hun rev en pinne oppe ved slaomen, også fikk hun tre vegringer på slalom inngagnen, sånn at det ble disk, hun ventet heller ikke på feltet til jeg sa hun kunne gå, så da tok jeg mønen en gang til på slutten, hun tok feltet første gangen, men hun løp av før jeg sa (gå), så tok henne tilbake.

Så var det lag løpet, det fikk jeg filmet, det er det løpet jeg er mest fornøyd med i dag, kom igjennom med bare 5 feilp, en vegring, hadde fine felt og bra fremadseninger, så det var ejg veldig fornøyd med på lag løpet. Det var Heidi og jeg som kom igjennom med 5 feil, de andre disket desverre, men et godt løp.

Hopp2 var siste klassen for dagen, der startet det bra, helt til jeg plaserte meg feil etter den gule tunnelen som var nummer 4, da stod jeg på samme side som tunnelen, men jeg skulle stått på bak siden av hoppehindret og tatt henne i mot, sånn at jeg hadde rukket frem, men siden jeg stod på bak siden, ble det for alng avstand til neste hinder at det ble vegring, og etter det fikk vi 2 riv, og en vegring til på slaomen, så tilsammen 20 feilp, og 12 plass. Film fra Lag og hopp løpet er her:

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s